Aktywne Wpisy
diabeu255 +14
Ktoś w pracy podkrada mi z mojej szafki sól.
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
Robi to często bo opakowanie znika w szybkim tempie i mnie już to trochę #!$%@? bo niedawno kupiłem nowe.
Czego do tej soli dosypać by oduczyć delikwenta sięgania po nieswoje? Myślałem o proszku do prania ale chętnie zobaczę inne propozycje.
#pracbaza #zlodzieje #zemsta
JEST-SUPER +8
Powiedźcie mi, czy ja przesadzam, czy mój różowy pasek. Różowy ma jutro urodziny. Jesteśmy ze sobą jakieś 9 miesięcy. Wczoraj podczas rozmowy któryś już raz coś tam mówiła o zaręczynach, a ja rzuciłem, że mam alergię na te jej finalizowanie związku. No i się obraziła. Do końca dnia się do mnie nie odzywała (pomimo, że ją przeprosiłem i zagadywałem na różne sposoby). Jak ją odwiozłem, to nawet się nie pożegnała, nic nie
Data wyścigu - 06.06.2017 (wtorek)
- 19:00 - start treningu (50min) - w grze godzina 10:00 progres x2
- 19:50 - start kwalifikacji (20min LMP1, 20min GT3)
- 20:30 - start wyścigu (150min)
Tor - Circuit de la Sarthe 24 hours of Lemans Version 1.2
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lista osób zapisanych:
LMP:
- DFGT - Toyota
- Golomp - Toyota
- DrQ - Toyota
- snsv - Audi R18
- iAdamM - Audi R18
- Manix - Audi R18
- ItsNotMe - Toyota
- Makao - Toyota
- skethoo - Audi R18
GT:
- TheSznikers - Audi R8
- Cpt_Randall - Audi R8
- Yelen - xxx
- Adziu - Mercedes AMG GT3
- swrsc - Audi R8
- SamFTW - Audi R8
- SlowikFTW - xxx
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#acleague #assettocorsa #simracing