Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak pierwszy raz poszedłem na dziwki. K---a ale to było przeżycie

Nie byłem prawiczkiem, wręcz przeciwnie miałem za sobą kilka partnerek seksualnych, jeden długi związek (kilka lat razem), czyli nie mogę sobie odmówić jakiegoś tam doświadczenia. Mimo wszystko p------o mi się w życiu i wpadłem w przegryw, w pewnym momencie zrozumiałem że nie uprawiałem seksu rok czy dwa. To był ten dzień kiedy przypadkowo natrafiłem na jakiś artykuł z zakresu NLP, były to pewnego rodzaju ćwiczenia zakładające że to my sami tworzymy swoje emocje i my mamy kontrolę nad życiem, uogólniam ale art wpłynął na mnie tak że miałem pewnego rodzaju impuls, a połączony z sfrustrowaniem seksualnym sprawił że tego dnia wziąłem telefon i zadzwoniłem się umówić.

Nie wiem jak z takim poziomem nieśmiałości, fobii społecznej czy w ogóle s----------a udało mi się przełamać, stres powoli przeobrażał się w ogromną ekscytację.

Co? Nie mogę mieć seksu? Zobaczymy k---a, cyk, telefon, i to uczucie. Jakbym wielkim chujem j---ł w dupę rzeczywistość która chciała mnie zgnoić, jakbym przełamał jakiś schemat, wyszedł z więzienia norm społecznych i ogólnie całej tej frustracji.

Ale wiedziałem co robię, często to powtarzam, trzeba być świadomym swoich działań żeby później nie robić jakichś głupstw w stylu d-----------e sobie, poczucie winy, kac moralny czy jak to tam się nazywa.

Dziś jestem przed 30stką i muszę się jeszcze tak samo przełamać by poznawać dziewczyny w sposób konwencjonalny nie z Roksy

Jak pisałem wieczorem jestem umówiony, będzie relacja bo spotkanie raczej wypali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

# driveidzienadziwki #roksa #przegryw #tfwnogf
DRlVE - Pamiętam jak pierwszy raz poszedłem na dziwki. K---a ale to było przeżycie ᶘᵒ...

źródło: comment_qdzStx7mLTGvbFVAgKw2Mp1XMhLZQaKu.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przypadek_szczegolny: jak pisałem ja tego nie mam ale staram się zrozumieć

Zobacz jak jest to krytykowane przez społeczeństwo, co się wmawia facetom przez całe życie, tak działa system społeczny masz czuć się winny za k---a wszystko, masz założyć rodzinę i mieć pracę tak żeby na nią zarobić, rozwód to grzech a jakiekolwiek wyjście poza normy a czasem nawet zmiany w zyciu to krytyka ze strony bliskich
  • Odpowiedz