Aktywne Wpisy
vitovia +83
Środa. 11 września.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
Czesi uzyskują modele pogodowe pokazujące duża anomalie. W tym samym dniu powoluja sztab kryzysowy.
Czwartek. 12 września. Czesi rozpoczynają spusty zbiorników retencyjnych, szykując się na dużą wodę. Przygotowują też worki z piaskiem. W tym samym czasie prognozy w Polsce zapowiadają deszczowy weekend.
Piątek. 13 września. Zaczynają się lokalne podtopienia, Czesi informują że najgorsze przed nami. W Polsce premier mówi, że prognozy były przesadzone i nie ma się czego obawiać.
Sobota. 14 września. Woda zaczyna zalewać coraz większe tereny na Dolnym Śląsku i Opolszczyźnie. Przepelnione zapory po polskiej stronie rozpoczynają spust wody pogarszając i tak dramatyczna sytuację.
Niedziela. 15 września. Sytuacja jest katastrofalna. Polski Rząd rozpatruje uznanie stanu klęski żywiołowej. Rządowe trolle rozpoczynają w internecie akcje, że winny powodzi jest poprzedni rząd nie budujący zapór wodnych.
CH3j +127
#powodz Stronie Śląskie - przed wodą i w wodzie
Nie byłem prawiczkiem, wręcz przeciwnie miałem za sobą kilka partnerek seksualnych, jeden długi związek (kilka lat razem), czyli nie mogę sobie odmówić jakiegoś tam doświadczenia. Mimo wszystko p------o mi się w życiu i wpadłem w przegryw, w pewnym momencie zrozumiałem że nie uprawiałem seksu rok czy dwa. To był ten dzień kiedy przypadkowo natrafiłem na jakiś artykuł z zakresu NLP, były to pewnego rodzaju ćwiczenia zakładające że to my sami tworzymy swoje emocje i my mamy kontrolę nad życiem, uogólniam ale art wpłynął na mnie tak że miałem pewnego rodzaju impuls, a połączony z sfrustrowaniem seksualnym sprawił że tego dnia wziąłem telefon i zadzwoniłem się umówić.
Nie wiem jak z takim poziomem nieśmiałości, fobii społecznej czy w ogóle s----------a udało mi się przełamać, stres powoli przeobrażał się w ogromną ekscytację.
Co? Nie mogę mieć seksu? Zobaczymy k---a, cyk, telefon, i to uczucie. Jakbym wielkim chujem j---ł w dupę rzeczywistość która chciała mnie zgnoić, jakbym przełamał jakiś schemat, wyszedł z więzienia norm społecznych i ogólnie całej tej frustracji.
Ale wiedziałem co robię, często to powtarzam, trzeba być świadomym swoich działań żeby później nie robić jakichś głupstw w stylu d-----------e sobie, poczucie winy, kac moralny czy jak to tam się nazywa.
Dziś jestem przed 30stką i muszę się jeszcze tak samo przełamać by poznawać dziewczyny w sposób konwencjonalny nie z Roksy ᶘᵒᴥᵒᶅ
Jak pisałem wieczorem jestem umówiony, będzie relacja bo spotkanie raczej wypali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
# driveidzienadziwki #roksa #przegryw #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zobacz jak jest to krytykowane przez społeczeństwo, co się wmawia facetom przez całe życie, tak działa system społeczny masz czuć się winny za k---a wszystko, masz założyć rodzinę i mieć pracę tak żeby na nią zarobić, rozwód to grzech a jakiekolwiek wyjście poza normy a czasem nawet zmiany w zyciu to krytyka ze strony bliskich
Komentarz usunięty przez autora