Aktywne Wpisy
m__b +691
PRZEPRASZAM…
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszło słabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszło słabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym
Ren_13 0
#chomikuj Mógłby ktoś dobry to wygenerować z chomikuj na hosting? 400MB
#generowanie #warez #kiciochpyta #prosba
#generowanie #warez #kiciochpyta #prosba

Komentarz usunięty przez autora
Do wcześniejszej pracy miałem 15 minut rowerem. Delektowałem się muzyka, komfortem jazdy (a nie frustracją na korki czy innych kierowców) a ubranie też było suche. W trakcie upałów zmieniałem tylko koszulkę ale nie było to wielkim problemem.
@OstatecznyArgument: i staniem w #!$%@? korku, muzyka przerywana przez karetki, trąbienie pacanów, oczy musisz mieć z tyłu głowy, każdy się pcha a jak ktoś nie ma klimy to już wogóle.... serio, ja podziękuję, odrabiałem lekcje codziennej jazdy do pracbazy i IMHO rower > motocykl > samochód > zbiorkom
:)
najszybciej wychodzi moto, ale jest to IMHO dość ryzykowne :/
ja do pracy mam 30 minut samochodem przy bardzo bardzo spokojnej jeździe. Korki omijam bo mam na 7. Słucham muzyki, żadna karetka mi nie przeszkadza, delektuje sie jazdą, klimatyzacją i wygodą. Miejsca nie szukam bo mam swoje na podziemnym parkingu w firmie. Uwielbiam jeździć autem, rowerem też lubię ale rekreacyjnie. ;)