Pytanie do osób, które oddawały ajfona na gwarancje. Ile czasu trwa wymiana na nowy telefon? Mowa o gwarancji applowskiej. Bateria po 10 miesiącach ma 90% i wariuje. #iphone #apple #gwarancja
@Inspektor_Kontroli_Skarbowej: Jaki Iphone ? Ja miałem podobny problem w 6S, wymienili praktycznie od ręki (po 3 dniach roboczych mialem do odebrania nowy w punkcie).
@Inspektor_Kontroli_Skarbowej: w 6S była potem akcja serwisowa na problem z baterią, może dlatego tak szybko to szło, a nie słyszałem żeby w SE były podobne akcje. Miejmy nadzieje ze Ci wymienia na nowy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Inspektor_Kontroli_Skarbowej: u mnie jest podobny problem. Też ok 9-10 m-cy, bateria ma 89,5% i trzyma tak sobie. Czy Twój 6s łapie się program wymiany? Czy masz zamiar lecieć po prostu z gwarancji?
@Inspektor_Kontroli_Skarbowej: @enteroff: Op nic nie pisał, to ja napiszę ;) W maju Cortland wymienił mi wyświetlacz z powodu kurzu pod ekranem. Ale jak pisałem wyżej, mój 6s miał także problem z baterią - po 11 miesiącach miał 89-90% pojemności i trzymał 3-3,5h (telefon nie łapał się na wymianę z tytuły programu wymiany baterii) oraz wklęsły Home button (dwuklik; jakby touch id odklejał się od guzika). W poniedziałek oddałem go do
Przypominam, że Iran to ruskie pachołki. Izrael jest jaki jest, ale jest naszym sojusznikiem i sojusznikiem USA. Kibicowanie w tym sporze Iranowi jest zdradą stanu i byciem pożytecznym idiotą xDDDD
Czy Twój 6s łapie się program wymiany? Czy masz zamiar lecieć po prostu z gwarancji?
W maju Cortland wymienił mi wyświetlacz z powodu kurzu pod ekranem. Ale jak pisałem wyżej, mój 6s miał także problem z baterią - po 11 miesiącach miał 89-90% pojemności i trzymał 3-3,5h (telefon nie łapał się na wymianę z tytuły programu wymiany baterii) oraz wklęsły Home button (dwuklik; jakby touch id odklejał się od guzika).
W poniedziałek oddałem go do