Aktywne Wpisy

1. Śmierci Majora jest winna Bestia z Gór oraz Dryblas. Następnie Ekopet (który wraz z komputerowcem ma dostęp do kont yt i bankowych), oraz cała reszta ekipy zwyrodniałego człowieka. I po części Barnej, Piotrki i inni.
Bestia z Gór podsuwała nieporadnemu, naiwnemu schizofrenikowi "szprychy", tanie prostytutki z Roksy, transów. To bestia nasyłała imbecyla Jacka by ten sprawił aby Major na szkolnej czuł się źle, bo Kononowi MOPR do dupy się dobierał. To
Bestia z Gór podsuwała nieporadnemu, naiwnemu schizofrenikowi "szprychy", tanie prostytutki z Roksy, transów. To bestia nasyłała imbecyla Jacka by ten sprawił aby Major na szkolnej czuł się źle, bo Kononowi MOPR do dupy się dobierał. To

XYZ91 +8
#mecz Jak mam ten tag na czarnej liście, tak muszę tą frustrację gdzieś wylać. Człowiek #!$%@? jak niewolnik za marne grosze z naciskiem na #!$%@?, żeby cokolwiek koniec z koncem związać, a tu 11 chłopów nie potrafi wygrać wygranego meczu bo musla o #!$%@? wakacjach ? Ten aktor myslal, że mecz ma 45 min ? To oni nawet nie wiedzą ile trwa mecz, a gdzie tam czas doliczony ? Ja #!$%@? ..

Panowie o co może chodzić. Wszystko zaczęło się od zainstalowania Minecrafta, wyskoczył jakiś monit, że komputer musi pracować w 256 kolorach czy jakoś tak. Od tej pory wszystkie aplikacje pełnoekranowe, gry, nawet jak się włącza komputer to ekran powitalny, mają jakąś dziwną grafikę, pasy jakieś artefakty itd. Pulpit wygląda ok. Co z tym zrobić?
Odinstalowanie i zainstalowanie sterowników nie pomaga. Tzn. działa dopóki nie włączę czegoś pełnoekranowego.
Nie jestem pewien czy o to dokładnie ci chodzi, ale czeknij tutaj linia 271 i jeśli nie działa, to 187
@PanBulka: to jest właśnie ostateczność, bo mam trochę filmów, których nie mam kiedy oglądnać i chciałbym zrobić format dopiero jak to oglądnę, a tak mnie to wkurza, no i chciałbym coś poradzić bez formatu.
takie kwiatki mam po kliknięciu Panel Sterowania - Java
http://imgur.com/dociz
nie jest to aplikacja pełnoekranowa, ale tak to mniej więcej wygląda.
Zaktualizuj bazę danych, sprawdź, polecam do tego COMODO INTERNET SECURITY.