Aktywne Wpisy
Fiszermen +544
Ci co nie używają kierunkowskazów na rondzie powinni być bici i poniżani. Nic na drodze mnie tak nie #!$%@? jak hrabia który zjeżdża bez kierunkowskazu bo po co plebsowi zasygnalizować, a ty stoisz jak ten #!$%@? na weselu i czekasz aż on przejedzie a on cyk sobie nagle skręca
Ryneczek +221
W tym wpisie wrzucamy najbardziej przereklamowane produkty żywnościowe. Dla mnie numerem jeden jest bakerolls. Żeby zarabiać na sprzedawaniu czerstwego chleba, to naprawdę trzeba mieć talent. Twarde jak kamień, smaku zero.
#dziendobry
#dziendobry
Nie wiem co na to Arsenal, ale myślę że zarówno dla Szczęsnego jak i Napoli byłby to niezły ruch. Mielibyśmy w Neapolu małą polską kolonię jak kiedyś w BVB.
#plotkitransferowe
MILIK
SZCZĘSNY
I TEN TRZECI
Przykładowo świetnie na tym wyszła czy wspomniana wyżej Borussia, czy nawet PSG, które budując szybko potęgę brało grupkami: Zlatan+Maxwell, Thiago Silva+David Luiz (przyjaciele na co dzień), panowie Włosi: Verratti+Motta+Sirigu.
@Minieri: To chyba lekkie nadużycie.
@Minieri: Nie jest dogadany, zaoferowali mu 3 letni kontrakt, ale mimo wszystko liczę, że przedłuży umowę i zostanie w Londynie jako, nr2, bramkarz pucharowy.
@Minieri: Szczęsny wciąż kocha klub, w AS Romie również bronił na spółkę z Alissonem.
@Minieri:
Co najmniej 10 w LE
4-5 w FA Cup
3-4 w Pucharze Ligi
kilka spotkań, które opuści Cech w sezonie w wyniku kontuzji, na 20 ma szanse. :P