Minęło prawie 20 godzin, a ja wciąż mam niesamowitą beke gdy wyobraże sobie #!$%@? Daniela na dołku. Czas chyba sobie znaleźć jakieś ciekawe zajęcie. #danielmagical
@Trollwykopowy: na bank go nie zawineli, tak jak już ktoś wcześniej pisał, to była ustawka. Wcześniej szeptał do seby przy kuchni zanim wystrzelił na podwórko. Podejrzewam że seba miał powiedzieć że go zawineli, a grubas siedzi na dupie w domu.
@krul_europy: kupiłbym taką wersje gdyby stream wciąż leciał gdzieś tam w tle. gruby nie zrezygnowałby z łatwego hajsu, szczególnie, że po takiej akcji widzowie sypaliby donejtami.
@Trollwykopowy: nie ogladałem wczorajszego strima w ogole, w zasadzie widziałem tylko wycinki z najciekawszych momentów, ale wspominał coś że nie ma mieszkania i ze musi znów wszystko załatwiać, a to jest "wiele ważniejsze od strima"- zdanie klucz ( ͡°͜ʖ͡°) Więc podejrzewam, że mając do wyboru kilka złotych z donejtów, a ogarnięcie dupy po tak hardkorowych akcjach z bagietami i sąsiadem, wybrał rozwiązanie neutralne. Inaczej wszyscy
#danielmagical
Komentarz usunięty przez autora