Wpis z mikrobloga

Czy ktoś mi wyjaśni jak debilowi skąd wy bierzecie te paczki z zajebistymi piłkarzami (np 3 piłkarzy w paczce, wszyscy specjalni)? Wyzwania budowania składu? Są jakieś eventy że można ich trafiać?

#fifa17
  • 7
@sanderus: IF to Inform - zawodnik z druzyny tygodnia, co tydzien Fifa dodaje Team OF The Week czyli druzyne zlozona z zawodnikow ktorzy dobrze zagrali w ostatnim meczu.
MOTM zawodnik meczu. Dodawana karta wtedy gdy zawodnik przesadzi o losach spotkania w jakims waznym meczu.
POTM Player Of The Month zawodnik miesiaca, wybierany w Anglii.
W lige weekendowa nie gram, bo jesli chce sie miec dobre nagrody to trzeba zagrac 40 meczow
@sanderus: nie wiem, nie ma chyba takich statystyk, ale chyba wiekszosc przychodzi z paczek. Na rynku wszystkie karty sa z paczek, bo nagrody za LW sa niewymienne czyli nie mozna ich sprzedac(chyba bo jak pisalem nie gram LW bo mam xbox360). Z tym ze nikt o zdrowych zmyslach nie kupuje paczek za coinsy tylko robi
SBC lub gra drafty.
@sanderus: Squad Building Challange
Wyzwania budowania składu.
Musisz zrobic sklad ktory np na 75 oceny zesoolu i 90 zgrania, lub skład Olimpique Lyon,kupujesz tych zawodnikow, oddajesz i wzamian za to dostajesz paczki