Aktywne Wpisy
Kenjiy +11
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
#fifa17
MOTM zawodnik meczu. Dodawana karta wtedy gdy zawodnik przesadzi o losach spotkania w jakims waznym meczu.
POTM Player Of The Month zawodnik miesiaca, wybierany w Anglii.
W lige weekendowa nie gram, bo jesli chce sie miec dobre nagrody to trzeba zagrac 40 meczow
SBC lub gra drafty.
Wyzwania budowania składu.
Musisz zrobic sklad ktory np na 75 oceny zesoolu i 90 zgrania, lub skład Olimpique Lyon,kupujesz tych zawodnikow, oddajesz i wzamian za to dostajesz paczki