Aktywne Wpisy
oydamoydam +225
JulianGangol +206
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
Dzisiejszy wpis zaczniemy od dobrej informacji.
Kurs średni do ustalania wartości celnej (art. 53 ust. 1 lit. a) UKC), stosowany od 01.06.2017 r. do 30.06.2017 r. dla #dolar wynosi 3,7535 zł. Dla mniej obeznanych oznacza to, że po takim kursie Urząd Celny będzie naliczał VAT jeśli paczka trafi do celników. Oznacza to spadek dolara o 0,2036 zł względem maja.
Powołujemy nowy tag #cebulaonlinelive, na którym będą pojawiać się promocje na popularne produkty bez opóźnienia (nie będziemy czekać, aż zbierze się kilka promocji, aby zamieścić wpis na wykopie). Każdy wpis na #cebulaonlinelive będzie pozbawiony dodatkowych tagów, aby osoby niezainteresowane mogły go łatwo zablokować. Nie zmienią się za to wpisy z zamieszczanymi codziennie zestawami promocji na tagu #cebulaonline.
a teraz przechodzimy do #promocje z #banggood
LINK - Maska przeciwpyłowa z filtrami węglowymi za $9.99
LINK - Lazy Seat IPRee™ Mini za $9.99 w preorderze <-- cenę można obniżyć jeszcze punktami
LINK - Lazy Sofa IPRee™ za $12.99 <-- cenę można obniżyć jeszcze punktami
z #gearbest
LINK - Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 – ENGLISH VERSION za $8.99
LINK - Nóż Ganzo Firebird F759M za $5.99 <-- bardzo dobra cena!
LINK - Brama Xiaomi Mi Smart WiFi za $26.99
#tomtop
LINK - Trójramienny spinner, antystres za $1.17
LINK - Czołg z kamerą sterowany telefonem ATTOP YD-211 za $31.99
Linki bezpośrednie:
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
@Artur-: ?
Komentarz usunięty przez autora
GOOD IDEA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Wychwalany co ciekawego napisałeś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cebula_online: ja nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cebula_online: pytanie czy beda mirkolisty, ale pozniej doscrolowalem sie do miejsca w ktorym juz ktos o to pytal ( ͡° ͜ʖ ͡°)