Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ja pierdziele ja to mam szczescie.
Olalem jedna laske bo byla dla mnie za madra (23 letnia pani doktor xD, bardzo fajna dziewczyna ale za wysokie progi dla zwyklego kuca ze srednim), teraz sie zaangazowalem w relacje z laska, idzie z nia pogadac o wszystkim, posmiac sie, pozalic. Bardzo wspierajaca. Tylko ostatnio wypaliła ze jej rodzice maja ogrodnika na etacie xD
No ja #!$%@?. Ogrodnika. Moi starzy robia w fabryce za minimalna. Jasne, ja zarabiam calkiem sporo #programista15k here. Ale jak ja przyprowadze do domu by ja przedstawic to sie pewnie poczuje jak w polsce zet xD

Mirko czo robic?

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: 23 lata pani doktor czy lekarz ? nie #!$%@? że ktoś doktora ma wieku 23 lat bo to #!$%@? niemożliwe. To że ma #!$%@? rodziców, którym odwala od nadmiaru pieniędzy to nie znaczy, że ona jest taka sama, może wcala aż taka zła nie jest. Pogadaj z nią dłużej i zobacz czy jest to człowiek czy cyborg.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Duży procent dzieci które mają bogatych rodziców woli utrzymywać kontakt z ludźmi którym pieniądze jeszcze nie zdrenowały mózgu, także myślę że ona również należy do tej grupy. Głowa do góry, kontynuuj znajomość i nie wstydź się swojej rodziny ponieważ to podłość...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiem dlaczego, ale jak czytam o takich "problemach" i rozterkach, to #!$%@? przychodzi jedynie mi na myśl sparafrazowanie znanego powiedzenia o tym, że próbujesz rozwiązać problem, który pozostałby niezauważony przez normalnych ludzi. Przecież gdybyś był różowym i opisywał swoje kontakty z niebieskimi, to to byłby roast tygodnia tutaj. No ja #!$%@?ę.( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@mortt: bo trzeba być kretynem by samemu nic nie ogarnąć ? Serio debilem, znam ludzi z #!$%@? domem i ogrodem takim że kopara opada i sami jakoś potrafią zadbać. #!$%@? przyciąć krzaka żywopłot, zmienić ziemie, ogarnąć nawodnienie. Trzeba być naprawdę beztalenciem, żeby tak prostej rzeczy nie umieć zrobic. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz