Aktywne Wpisy
Qontrol +32
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
mati1990 +122
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
W sumie nie wiem po #!$%@? to robię.
@temokkor: nie mam niestety. Był tu już taki, co zdjęcia wstawiał tego co spawał i finał był nieciekawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie był to taśmociąg, bardziej zasuwa, która się otwierała przepuszczając węgiel i zamykała.
O kim mówisz? Bo mi się kojarzy tylko że ten mirek co wstawił zdjęcie silnika samolotu i napisał że wrzucił tam srobke źle skończył bo potem policja go zgarneła ale on nic nie spawał
@temokkor: # pracaspawaczamnieprzeistacza
@temokkor: tajemnica zawodowa. Ktoś mógłby powiedzieć, że wrzucam do internetu elementy konstrukcyjne, które może przejąć konkurencja, dopracować i wygrać następny przetarg. Jest to działanie na szkodę firmy.
Telefonu w ogóle nie wnoszę na halę, bo nie chce, żebym go sobie zniszczył. Dodatkowo, ogromna ilość opiłków dostaje się do mikrofonu
Ja mam teraz otwór 58mm z tolerancją od 58,000 do 58,019 - 19 mikronów
A reakcyjni propagandyści to hasełko z tamtych czasów, oznaczało to siejących wrogą i zakłamana propagandę zwolenników