Wpis z mikrobloga

Masz może zdjęcie

@temokkor: nie mam niestety. Był tu już taki, co zdjęcia wstawiał tego co spawał i finał był nieciekawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie był to taśmociąg, bardziej zasuwa, która się otwierała przepuszczając węgiel i zamykała.
  • Odpowiedz
@Zielony34 > nie mam niestety. Był tu już taki, co zdjęcia wstawiał tego co spawał i finał był nieciekawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

O kim mówisz? Bo mi się kojarzy tylko że ten mirek co wstawił zdjęcie silnika samolotu i napisał że wrzucił tam srobke źle skończył bo potem policja go zgarneła ale on nic nie spawał
  • Odpowiedz
@temokkor: nie, nie. Inny taki był pod tym tagiem, co pokazywał, co uspawał w swojej firmie. No i ktoś się z tej firmy dowiedział w ogromnym skrócie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Lepiej pewnych rzeczy nie wstawiać, bo cholera wie, kto przegląda wykop... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zielony34 pod jakim tagiem? I co było złego w tym ze mirek wstawił zdjęcie tego co pospawał, bo nie rozumiem? Ok spoko jak nie chcesz wrzucać zdjęć to nie wrzucaj, rozumiem to. Chciałem tylko sobie zobrazowac to o czym mówisz, myślałem że wstawiasz zdjęcie lub podasz linka z google grafika gdzie będzie widać to co spawałes bo mnie zaciekawiłes
  • Odpowiedz
pod jakim tagiem

@temokkor: # pracaspawaczamnieprzeistacza

co było złego w tym ze mirek wstawił zdjęcie tego co pospawał, bo nie rozumiem?

@temokkor: tajemnica zawodowa. Ktoś mógłby powiedzieć, że wrzucam do internetu elementy konstrukcyjne, które może przejąć konkurencja, dopracować i wygrać następny przetarg. Jest to działanie na szkodę firmy.

Telefonu w ogóle nie wnoszę na halę, bo nie chce, żebym go sobie zniszczył. Dodatkowo, ogromna ilość opiłków dostaje się do mikrofonu
  • Odpowiedz
@temokkor: niemal każde duże zakłady w czasach PRLu produkowały też coś dla wojska i na ogół fakt ten był strasznie tajny. I tak wspomniany wcześniej ZRK Kasprzak produkował radiostacje i interkomy do wozów bojowych, natomiast w tychże zakładach produkujących AGD, jak już pisałem, obok młynków do kawy i przyczep campingowych produkowano granaty i chyba amunicję.
A reakcyjni propagandyści to hasełko z tamtych czasów, oznaczało to siejących wrogą i zakłamana propagandę zwolenników
  • Odpowiedz