Aktywne Wpisy
9HYx +1082
Mam dobry dzień, więc chciałbym zrobić #rozdajo - 2 x 50PLN na zakup #ksiazki z dowolnej księgarni internetowej. Moim zdaniem należy wspierać promowanie czytania gdzie tylko się da, więc mały gest ode mnie. Jeśli chcesz wziąć udział to zostaw plusika i jakikolwiek komentarz. Losowanie zwycięzców jutro o godz. 16:00, powodzenia.
tiritto +99
Gdyby mi ktoś 2 lata temu powiedział, że będę jedną z tych ksenofobicznych łajz, mówiących, że Ukraińców trzeba wywalić, niech sobie wracają do siebie, to bym nie uwierzył. A tutaj proszę, właśnie do tego stadium już dotarłem. Jedziesz sobie w kolejce, ktoś ogląda filmiki na pełnym głośniku — oczywiście wszystko w języku ukraińskim. Przeglądasz w internecie filmiki rowerzystów, a jak trafisz taki, gdzie jakiś rowerzysta wyskakuje z ryjem na innych, gdzie sam
Tomasz Kozik (27 lat) wyszedł z mieszkania przy ulicy Romana Dmowskiego krótko po północy w nocy z soboty (20.05) na niedzielę (21.05). Prawdopodobnie kierował się do swojego mieszkania na ulicy Bacha przez ul. Pomorską i Jedności Narodowej.
Był ubrany w ciemne spodnie, biały t-shirt i granatową kurtkę. Na palcu miał złotą obrączkę. Wyszedł bez butów w samych skarpetkach.
Jego telefon jest rozładowany i nie ma z nim od tamtej pory kontaktu. Załączam zdjęcie.
W imieniu żony i rodziny bardzo proszę o podzielenie się jakimikolwiek związanymi z sytuacją informacjami. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#wroclaw #zaginieni (nie wiem, jakich jeszcze tagów mogłabym użyć, proszę o podpowiedź jakby co)
Jest sens, bo główna ma innych użytkowników niż mirko
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@WuDwaKa: później przekleję ;) nie mam czasu, chodzimy i szukamy, co chwilę tylko sprawdzam fb i mirko czy ktoś nie napisał nic przydatnego ( ͡° ʖ̯ ͡°)