Aktywne Wpisy
guria +7
Uważam, że PL w dobie niepowodzeń UA na froncie powinna zacząć "deportacje" (oczywiście nie nazwiemy tego tak bo niby nie mozna. Proponuję repatriacje UA z PL z powrotem na UA) ukrów z PL na UA aby mieli szansę pomóc ich krajowi obronić się. W PL nie są przydatni a tam przydadzą sie nam bardziej. Więc oprócz sprzętu robimy dostawy sprzętu od razu z załogami :)( ͡° ͜ʖ ͡°)

kodishu +92
Obszary Europy najbardziej i najmniej narażone na trzęsienia ziemi.
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska
#ciekawostki #trzesieniaziemi #turcja #europa #polska

@Triak: Ile sztuk i jaki stan? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli będzie mi po drodze to wezmę.
Niestety hasło na boot, ale jak masz jakieś klipsy pomona i nadmiar wolnego czasu to zawsze będziesz miał sprzęt do zabawy.
Hasła niestety nie pamiętam - po zbiciu matrycy laptopa stwierdziłem że wolę coś prawilniejszego, a gdy po jakichś dwóch latach chciałem odpalić to zdałem sobie sprawę że zupełnie nie pamiętam hasła ( ͡° ʖ̯ ͡°) naprawalaptopow.pl szukała jakichś wsadów zamiennych(???) i się poddali,
ale kurczi boje sie
@majsterV2: to wrzucę na x61s na x220 i tak mam 10 :/
ogólnie to w biosie pewno tylu miejsca bym znalazł by mi happibirthday wygrywał na urodziny :p
A do modyfikacji BIOSu to z wzruszeniem wspominam https://github.com/ValdikSS/thinkpad-shahash/blob/master/README.md - nie ma to jak mieć na swoim x220 fw od Oleha i działającego TPMa
Przy aktualizacji nie pyklo
A potem nie znalazłem opcji by flaszowiec ponownie z obrazkiem ten sam bios