Wpis z mikrobloga

Kto chce się pozbyć starych netbooków na atomach z dobrymi płytami głównymi, to niech pisze na pw! Ja jestem w stanie skonstruwać na nich prawdziwą bestię (muszę na czymś swoje doświadczenie z optymalizacją softu rozwijać), zwłaszcza że mają po ogarnięciu PowerVR (dziwne GMA) całkiem niezłą moc obliczeniową względem poboru energii (dla Ciebie złom, dla mnie Pentium 4, co bierze 3W i ma GPU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 21
@majsterV2: a jesteś zainteresowany thinkpadem e130? co prawda i3 2xxx, bez ekranu i z hasłem na bios, który wymaga wymiany jakiegoś wsadu, z którym naprawalaptopow sobie nie była w stanie poradzić.
@majsterV2: sam sprzęt stoi w Olsztynie, a ja przez najbliższe dwa tygodnie jestem w Warszawie(#studbaza), także mogę zabrać do stolicy jeżeli będzie Ci wygodniej.

Hasła niestety nie pamiętam - po zbiciu matrycy laptopa stwierdziłem że wolę coś prawilniejszego, a gdy po jakichś dwóch latach chciałem odpalić to zdałem sobie sprawę że zupełnie nie pamiętam hasła ( ͡° ʖ̯ ͡°) naprawalaptopow.pl szukała jakichś wsadów zamiennych(???) i się poddali,