Wpis z mikrobloga

Sima mirki

Mam do sprzedania używaną skórzaną odzież motocyklową firmy Tarbor z Lublina.

Kurtka skórzana K-12
Spodnie skórzane K-08

Zakup 15.07.2017 (dostałem 2 tyg później) także sprzęt nawet roku nie ma, zakupiłem sprzęt za 1398 zł jeśli kogoś interesuje. Jeżdżone w nim było do listopada i kawałek kwietnia. Kurtka robiona na moje wymiary w tamtym okresie które podaje poniżej:

A: 175 cm
B: 122 cm
C: 122 cm
Cbp: 108 cm
D: 113 cm
E: 25 cm
F: 26 cm
G: 44 cm
H: 33 cm
I: 78 cm

A: wzrost
B: obwód klatki piersiowej
C: taila
Cbp: obwód paska (pod brzuchem)
D: obwód bioder
E: pacha do zgięcia łokcia
F: zgięcie łokcia do nadgarstka
G: kostka do kolana
H: krok do kolana
I: krok do ziemi

Sprzedaję gdyż schudłem, nie wiem co dalej z moim motocyklowaniem, ale jeśli już to idę w offa a na offa to skóra średniawo. Stąd też się jej pozbywam. Ważne: nigdy w niej nie glebiłem na asfalcie, także żadnych specjalnie uszkodzeń nie ma. Jest zamek spinający całość. Wydaje mi się relatywnie niską cenę jak za taki sprzęt i spokojnie wiele osób o podobnych gabarytach może sobie pozwolić. Jakby co to pewnie Tarbor powinien przeszyć na mniejszy rozmiar jak ktoś chce, ale nie orientuje się jaki jest koszt i czy jest sens w takim wypadku. Dodatkowo: jeździłem w solidnych jesiennych deszczach tak do półtorej/max dwóch godzin i nigdy nic nie przemokło, także polecam Tarbor każdemu kto nie ma ochoty wozić przeciwdeszczówki na krótkie przejazdy. W tejże też kurtce było mi o wiele chłodniej w lecie niż tekstyliach ze stałą membraną jak i cieplej jesienią niż w moich tekstyliach z podpinką (kurtka także posiada podpinke).

Cena: 500 zł za całość kurtka + spodnie, nie sprzedaje osobno

Polecam raczej odbiór osobisty, najlepiej sprzęt zmierzyć przed zakupem. Ale jak ktoś się uprze to mogę wysłać kurierem po przedpłacie, umówmy się że kurier dwie dychy (strzelam że taki koszt jest wysyłki).

#motocykle
t.....u - Sima mirki

Mam do sprzedania używaną skórzaną odzież motocyklową firmy T...

źródło: comment_LgKL6o8DjrTIgoy3kTRDSgJfEQJIjRVp.jpg

Pobierz
  • 10
@tales_z_miletu: jeśli chodzi o skórę to IMHO wypas, nic nie odstaje, ładne mocne szwy, fajnie zaimpregnowana (nie puszcza deszczu, nie puchnie). Krótko testowałem, zaledwie 8tyś km w w niej zrobiłem, ale wszystko tak jakbym się spodziewał po dobrej odzieży, czyli w zasadzie nic nie odpadło czy się odpruło