Aktywne Wpisy

GrayBlacksmith +335

Przegrywy spod tagu przegryw i blackpill uwielbiają kisić się we własnym sosie, użalać się nad sobą, płakać sobie nad swoim marnym życiem. Każdy głos w dyskusji, który nie zgadza się z ich poglądami jest kasowany XD
Napisałam komentarz, że wysokie kobiety też nie mają za ciekawie. Gość usunął moje komentarze i zablokował. Gościu jesteś nawet niezdolny do jakiejkolwiek dyskusji, nieasertywny, zacietrzewiony w swoich poglądach, do tego seksista, zablokowałeś mnie jak napisałam, że
Napisałam komentarz, że wysokie kobiety też nie mają za ciekawie. Gość usunął moje komentarze i zablokował. Gościu jesteś nawet niezdolny do jakiejkolwiek dyskusji, nieasertywny, zacietrzewiony w swoich poglądach, do tego seksista, zablokowałeś mnie jak napisałam, że

#komputery #gry #pcmasterrace #pytanie
@Ko1eszk4: nope :/
I wbrew pozorom ta gra nie używa dużo VRAM, w Novigradzie jedynie mi skoczyło do 1600 a tak to 900-1300 na najlepszych teksturach ;0
Zawsze można kupić GTX 1050 za 479zł w RTVEUROAGD xd Na wysokich będzie 40FPS ;p Czyli będzie tak jak na konsoli (nawet lepiej) + wiele taniej