Aktywne Wpisy
Spawixon +784
rivers666 +106
Polska kuchnia jest żenująca. Za każdym razem, gdy słyszę, jak jakiś spierdox twierdzi, że hurr nie ma nic lepszego niż rosołek i kotlecik durr, to prukam.
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z
W nagraniu rozmowy (4 minuta 34 sekunda) słychać cichy skrzek w tle. Na początki brzmiało to jak odgłos pękającej butelki wody, takiej plastikowej, jednak po nałożeniu filtrów i wyczyszczeniu fragmentu specjalnymi filtrami słychać zdanie: Wojtyła nas zabije. Po czym na mikrosekundę w nagraniu pojawia się śmiech zmarłego papieża i trzask łamanego kręgosłupa. Moja teoria jest taka: Papież upozorował własną śmierć na pl. Piotra. Wyjechał do Egiptu, zmienił imię na Muhamad, przyjął się jako rezydent w hotelu i nagania młode dziewczyny z polski arabskim gwałcicielom. Po godzinach handluję narkotykiem flakka w murzyńskich dzielnicach Maroka. Magda była jego ofiarą. Niestety coś poszło nie tak, dlatego postanowił przeprowadzić operację zamiany ciał, żeby posiąść młode ciało pięknej blondynki z Polski i móc oddawać się za pieniądze arabom. Jednocześnie zachowałby kontrolę nad swoim starym ciałem i zarabiałby podwójnie. Jednocześnie jako naganiacz i stręczyciel i z drugiej strony jako prostytutka. Operacja znowu poszła nie tak. Część duszy Papieża Polaka przedostała się do szpitalnego łóżka i w trakcie operacji musiał szybko pożywić się czyjąś śmiercią. Wybrał ciało Magdy. Wyskoczył nią przez okno. Umarł, wrócił jako łóżko, zjadł ciało Magdy. Wyruszył szukać kolejnej ofiary. Jako łóżko.
#magdalenazuk
chceumrzec
po drugie uzmyslowiles mi ze czas spac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jakie zainteresowanie byloby w takim razie zdrowe?
z dwojga zlego wole zeby byla burza mozgow niz zeby sprawa zostala zamieciona pod dywan jak tej panny z karpacza 2016. (o ktorej defacto sie nie zainteresowalem)