Wpis z mikrobloga

Nie widzi problemu w umawianiu się z 28 lat młodszą dziewczyną, ale czepia się tych ludzi. Hipokryzja.
#bekazprawakow #prawackalogika #bekazkolonko #neuropa #4konserwy #jkm #korwin #bekazniebieskichpaskow #francja #usa #mariuszmaxkolonko #maxkolonko

Beka również z użytkownika @asddsa123 którego prawda boli więc usuwa wszelkie komentarze które przedstawiają pogląd sprzeczny z jedynym słusznym. #polityka
M.....0 - Nie widzi problemu w umawianiu się z 28 lat młodszą dziewczyną, ale czepia ...

źródło: comment_9wllbGrI1mYFeCEYSqegCtQOOBTyjpNc.jpg

Pobierz
  • 109
  • Odpowiedz
Nie jest taka sama, natomiast taki sam powinien być stosunek osób trzecich - odwalenie się od nich i pozwolenie żyć jak mają ochotę.

@MinnieMouse0: Czy ona przypadkiem jako 40 letnia nauczycielka, nie zdradzała męża z 15 latkiem?
  • Odpowiedz
@puszkapandory: fakt, oparłem się na słowach MinnieMouse0. Mysle, że Kolonko ściemnia z ta roznica, chyba tak glupi nie jest. Z drugiej strony nie nam to oceniac, od dawna kobiety lubily starszych, za cara jak 'mlodzian' wracal z 20-25 letniej sluzby wojskowej, dostawal dobra posade urzednicza i dopiero wtedy bral slub, no to policzmy 20+25 = 45-18 = 27 lat.

Ja sam mam dziewczyne mlodsza o 15 lat, kiedys by mnie
  • Odpowiedz
od dawna kobiety lubily starszych, za cara jak 'mlodzian' wracal z 20-25 letniej sluzby wojskowej, dostawal dobra posade urzednicza i dopiero wtedy bral slub, no to policzmy 20+25 = 45-18 = 27 lat.

@tomaszk-poz: W tamtych czasach młodzi mężczyźni brali też starsze od siebie wdowy. Jak miała trochę ziemi to nikt się o wiek nie gryzł. I piszę to bo nie tak dawno trafiłem taki przypadek w swoim drzewku genealogicznym.
  • Odpowiedz
tymczasem tutaj mamy: "feministki niemieckiego kapitału z Fucktu" "Go fuck yourself"

@TreeLemon: Ale wiesz, że to jest gra słów? "Go fuck yourself" ponieważ tutaj pani nauczycielka wyraźnie "fucked" swojego niepełnoletniego ucznia.
  • Odpowiedz