@Felonious_Gru: zps stargard robi takie specjalistyczne dziwadła w stylu "pimp my train" xD tu #!$%@?ć tam przyspawać... tramwaje tez przerabiają na jakieś zamówienia...
@hipeklego dwie sztuki tego cuda, prawdopodobnie będą jeździły razem, bo jeden koniec na pionowo się kończy, poza tym nic szczególnego w tej chwili - może ze dwa wagony do układania ziemi/żwiru na nasypie i cztery czy pięć pociągów inspekcyjnych od pkp energetyka.
@Felonious_Gru: fotka nie moja tylko z neta... ale pewnie cos takiego? ta z fotki to FPS cegielski w poznaniu edit: tak se patrze teraz to ta machina to kawal bydlaka... wagon jest spory a co dopiero to urządzenie :)
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Wie ktoś co to?
źródło: comment_wCq28FWHVblhimHxbL35S5tRSvgX9pdY.jpg
PobierzZakład Pojazdów Szynowych stargard
źródło: comment_tDwytAwBw1J8IoVgWCoOShcEPOBqmr3r.jpg
PobierzNawet okienko jednakowe ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Fajny, bo parę prostych płyt zespawane, a nowoczesny i zadziorny wygląd
źródło: comment_7qWkYlKgn0OnE7ql1wLqgmawF4GcZoPB.jpg
PobierzByłeś na terenie zakładu kiedyś?
edit: tak se patrze teraz to ta machina to kawal bydlaka... wagon jest spory a co dopiero to urządzenie :)
źródło: comment_OgMIABVDRYdZONx5x7yqA6Aa9YhLKFBq.jpg
PobierzTo będzie kolejna drezyna pomiarowa, tylko że dłuższa z dwóch segmentów