Ogłoszenie o pracę * na PROGRAMISTA C# FULL STEAK (40 tyś. netto miesięcznie * *)
Wynagrodzenie: 40 tys. netto miesięcznie** lub w systemie CFF (Code for Food)
Forma umowy: umowa o arcydzieło lub B2M (nie wiemy co to) lub umowa dżentelmeńska (na czarno) lub wolontariat (też na czarno ale za darmo)
Masz oto niepowtarzalną i jedyną w swoim rodzaju okazję, ażeby dołączyć do naszego teamu na niespotykanych warunkach, których jeszcze dotąd nie oferowaliśmy, a które po prostu wysadzają system w powietrze. I nie tylko chodzi o kasę i cukierki. Chodzi o to, co robimy i jak to robimy.
CodeTwo to misja na Marsa, a Ty właśnie masz szansę, choć musisz wiedzieć, że więcej ludzi wróciło z Księżyca, niż przetrwało nasze procedury rekrutacyjne, aby stać się jej ważną częścią. Będziesz pracować z najlepszymi z najlepszych, tworzyć zaawansowane i niesamowite rzeczy, o których do wczoraj nie ważyłeś się nawet śnić, a z których powstają programy (zazwyczaj wychodzą nam komputerowe, chyba że nam coś nie wyjdzie), które używane są na całym świecie przez firmy i instytucje i w miejscach, których nazwy wypowiada się szeptem. Nasza pierwsza podstawowa zasada, to: „Nieważne, że u Ciebie poszło – musi pójść u wszystkich!”, a druga to: „Nieważne, że u wszystkich poszło – pokaż kod! Jeśli architektonicznie nie powala, jak katedra Notre Dame, Sagrada Familia, albo Pałac Kultury, to idziesz pisać jeszcze raz”. Obiecujemy, że nauczymy Cię pracować i pisać kod zgodnie z tymi zasadami i wieloma innymi, które uczynią z Ciebie elitarnego programistę. A jeśli nam się nie uda, to Cię przeprosimy i zwolnimy...
Jeśli z jakiegoś powodu jeszcze nie jesteś przekonany, żeby wysłać do nas CV, to dodatkowo dorzucamy:
• Stanowisko do pracy z komputerem, a po okresie próbnym również komputer
• Dwa monitory 14" z siateczkowym filtrem ochronnym
• Praca z najnowszymi technologiami i językami: WCF, WPF, WTF, Cocoa, C#, LSD, CD, DVD, VHS, SMS, ABC, AC/DC
• Praca w 128 osobowych teamach developerskich (tzw. chiński duet)
• Każdy team ma swój własny pokój
• Metodologia Prince of Persia 8 i Scram 10
• Project Manager praktykant
• Dostęp do internetu w godzinach 08:00-08:30
• Możliwość pracy zdalnej (z pokoju obok i z kotłowni)
• 10 dodatkowych świąt pracujących w roku
• WC i łazienka przy biurze (w budynku przychodni NFZ)
• P-------y i a-----l
• Dopłata do konta na Facebooku
• Bezpośredni kontakt z Prezesem, który też ma na imię Jarosław
• Ruchome godziny wyjścia z pracy (po 18:00)
• Tapczany i wersalki relaksacyjne (po 19:00, hamaki we własnym zakresie)
• Klimatyzowane zimą salki konferencyjne na korytarzu lub klatce schodowej
• Hipsterskie biuro (obdrapane ściany w salach w stylu blokowisk w Grudziądzu i meblościanki z tego samego roku co pierwsza wersja MS FrontPage)
• Brak zobowiązań (np. brak karty multisport, brak ubezpieczenia medycznego, brak ubezpieczenia grupowego, brak dopłaty do posiłków i dentysty)
• Ogrzewanie w biurze (piec na eko groszek i butelki – podkładamy według ustalonych dyżurów)
• Brak czasu w czasie pracy na nic poza pracą
• Przestrzeganie większości przepisów BHP i kodeksu pracy
• Dzień owoca (w dni wyprzedaży w jednej z ośmiu okolicznych Biedronek)
• Moglibyśmy tak wymieniać jeszcze długo, ale w tym momencie powinieneś być już przekonany (a poza tym zaraz musimy iść na angielski).
Będziesz odpowiedzialny za:
• Pisanie programów w C# do sterowania naszą rakietą na Marsa
• Tworzenie user manuala do rakiety
• Zrzuty węgla do kotłowni i rakiety (raz na tydzień)
• Poranne zespołowe odśnieżanie parkingu i rakiety w okresie zimowym
Czego wymagamy:
• Przestrzegania dwóch pierwszych zasad, o których mowa we wstępie powyżej
• Przynajmniej oceny 4 z matematyki przez całą szkołę średnią
• Znajomości C# w mowie i piśmie na poziomie C2
• Przemyślenia, rozpisania i rozrysowania rozwiązania, zanim zaczniesz kodować (czyli musisz umieć rysować)
• Tworzenia oprogramowania zgodnie z przyjętymi u nas zasadami inżynierii, sztuki i najwyższej jakości
• Słuchania się Project Managera i Software Architecta, z wyjątkiem sytuacji, gdy nie mają racji
• Umiejętności czytania Internetu po angielsku, i czytania ze zrozumieniem
• Znajomości języka polskiego w mowie i piśmie na poziomie Proficiency
• Posiadania dowodu osobistego
• Sprzątania po sobie w kuchni
Teraz już wiesz, że chcesz u nas pracować, więc wyślij nam swoje CV. Pewnie się zastanawiasz tylko, od kiedy chciałbyś zacząć. Jeżeli masz inne myśli niż najbliższy wtorek, to zerknij jeszcze na poniże linki.
„Pracuję w CodeTwo od 13 lat, jest to moja pierwsza praca i mogę z ręką na sercu powiedzieć, że jest to najlepsza firma, w jakiej kiedykolwiek pracowałam! Daję 5 gwiazdek” – Jowita z Poznania
„CodeTwo jest najlepsze! Jest tu świetna atmosfera, wszyscy są bardzo przyjaźni i koleżeńscy, fantastycznie płacą, mimo że ja nawet nie chcę, a sama praca to bajka. Pozdrawiam mojego kierownika, który jest najlepszy. Oczywiście pozdrawiam również Prezesa, który też jest najlepszy.” – Witek z Rybnika
„Pracuje w CodeTwo od 3 godzin i jestem pewien, że jest to moja wymarzona praca. Nie znam jeszcze nikogo, ale wszyscy są super i się do mnie uśmiechają. Czuję się, jakbym tutaj pracował już od ponad 2 dni. Chcę tu pracować do emerytury! Czyli jeszcze rok.” – Jacek z Kowar Górnych (Dolne są gorsze), lat 66.
Aby dodać opinię, wyślij list polecony na adres siedziby głównej CodeTwo.
* - informacja dla PIP, ZUS, US – to nie jest ogłoszenie o pracę
Robią to dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)