@thewickerman88: U mnie tak jest, jak nie naciskam języka spustowego środkiem koniuszka palca a jego końcem albo przy stawie. Wtedy pod sam koniec ściągania bron lekko wędruje w stronę palca. Przećwicz sobie powoli ściągając spust celując w jakiś punkt na ścianie (oczywiście bez nabojów ( ͡°͜ʖ͡°)).
@bartekf-3 co powoduje takie ściągnięcie w lewo i dół? Sam byłem na strzelnicy pare razy dopiero i zauważyłem że robię podobnie.
Strzelba ustawia pod właściciela. Wszystkim zanosiło w ten sposób. Dlatego strzelając rekreacyjnie z różnej broni, liczy sie Twoje skupienie. Kiedy masz swoją broń przyrządy celownicze ustawiasz pod siebie.
@thewickerman88: U mnie tak jest, jak nie naciskam języka spustowego środkiem koniuszka palca a jego końcem albo przy stawie.
Wtedy pod sam koniec ściągania bron lekko wędruje w stronę palca. Przećwicz sobie powoli ściągając spust celując w jakiś punkt na ścianie (oczywiście bez nabojów ( ͡°͜ʖ͡°)).
W tym karabinku mechanizm spustowy to poezja. Próbuje strzelać na wiele sposobów. ( ͡°͜ʖ͡°
@bartekf-3: E tam... Spray and pray. Najpierw rozruch techniczny...po 20-tu latach nieużywania wszystkie w tarczy. Ja bym nawet nie powiedział że trafię w kulochwyt
jaki sprzet? luneta czy muszka?
graty!
Wtedy pod sam koniec ściągania bron lekko wędruje w stronę palca. Przećwicz sobie powoli ściągając spust celując w jakiś punkt na ścianie (oczywiście bez nabojów ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
gra
Strzelba ustawia pod właściciela. Wszystkim zanosiło w ten sposób. Dlatego strzelając rekreacyjnie z różnej broni, liczy sie Twoje skupienie. Kiedy masz swoją broń przyrządy celownicze ustawiasz pod siebie.
graty!
Stary poczciwy Walther, bez optyki.
Taka tarcza to żaden wynik. Strzeliłem już lepsze. Trenuje od roku.
Wtedy pod sam koniec ściągania bron lekko wędruje w stronę palca. Przećwicz sobie powoli ściągając spust celując w jakiś punkt na ścianie (oczywiście bez nabojów ( ͡° ͜ʖ ͡°)).
W tym karabinku mechanizm spustowy to poezja. Próbuje strzelać na wiele sposobów. ( ͡° ͜ʖ ͡°