Aktywne Wpisy
Cinoski +182
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +257
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Zauważyłam, że ostatnio dużo mówi się tutaj o tym, że kobiety i mężczyźni z rozbitych rodzin w większości przypadków nie nadają się do zwiazkow. Zgadzam się w 100%. Różowy pasek, 18lvl here, z rozbitej rodziny. Rozwód rodziców był dobre, kilka lat temu. Wydaje mi się, że właśnie przez to mam inne podejście do miłości. Wręcz boję się jej, gardze nią i jestem skłonna powiedzieć, że nie nadaje się do zwiazku. Mam uprzedzenie do mężczyzn, a co za tym idzie umrę jako stara dziewica ( ͡° ʖ̯ ͡°) na powodzenie nie narzekam, lecz wszystkich dookoła odrzucam, nie chce się angażować, bo w głowie mam tylko myśl 'przecież to i tak sie rozpadnie'. Nie polecam.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: dorotka-wu
@DylematyMoralne wcale nie twierdze ze mam wieksze doswiadczenie, po prostu nie przesadzam swojego przyszlego zycia i innym tez to opcjonalnie radze, bo takie negatywne nastawienie to samospelniajaca sie przepowiednia. Mam nadzieje ze OPka nie ma takiego kija w tylku jak Wy, bo inaczej czarno to widze dla niej... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Złota życiowa zasada- nie przenośmy swoich słabości na innych. To nie wina facetów, że pochodzisz z rozbitej rodziny i nie można ich tym obarczać.
Też zresztą pochodzę z rozbitej rodziny tak, jak moja Matka, ale zdaję sobie z tego sprawę i w życiu będę bardziej uważny by nie popełnić błędów moich rodziców.
Zaakceptował: Asterling
@Daleki_Jones: #!$%@? #!$%@? ładnie wyjaśniłeś autorkę.
Z desperacji wpakowałam się w bagno z kimś, kto miał kompletnie inne wartości (20+ partnerek), więc był trochę zdziwiony, ale w sumie było mu wszystko jedno. Co do pierwszego pocałunku to było jak pocałunek z rybą, która w dodatku nie chce się odczepić i nie daje