Wpis z mikrobloga

szukam telefonu w cenie ok, 140-160$+/-10% łączna cena w ew. vatem(ubezpieczeniem) wymagania 5-5,5 najważniejsza jakoś wykonania i w miarę dobry aparat ( powyżej średniej a nie tylko taki o) - nie musi być nówka co dopiero wyszedł, teraz mam Nubie z7max, i jest ok, tylko aparata mnie wkurza :) zresztą musze drugi kupić i tak, ramu min 2 gb, wiecej jakiś wymagań nie mam :) co polecacie ?

#aliexpress #gearbest @cebula_online #banggood #jd #telefony
  • 21
@arcziqu: niejestem przedkonany do najniższej półki telefonów szczególnie że kalkulator ma lepszy aparat niz seria redmi... popatrze ale wole coś ze starszych flagowców ze względu na jakość
@rybak_fischermann: raczej się nie boję tego że kończą z zukiem, i tak nie ma oficjalnych dobrych softów :) a wsparcie xda będzie , a co do redmi to raczej wolę unikać niskiej pólki cenowej ze względu na jakośc wykonania co jest dla mnie priorytetem, i jak pisałem aparat a tam raczej nic dobrego nie siedzi , przesiadłem się z lumi 925 na z7max i aparat jest lekko mówiąc #!$%@?**y :) szukam
@Kamson_San: z Zukiem wszystko było ok, dopóki nie ogłosili końca produkcji, bo sprzętowo wyglądał całkiem nieźle. Teraz z dobrych telefonów z dobrym aparatem można polecić Leeco Letv, ale akurat w Banggood ich aktualnie nie ma, a w Gearbest przy doliczeniu ewentualnego VATu raczej się w cenie nie zmieścisz. Nowsze Xiaomi z serii 4 są już lepiej wykonane, więcej metalu, niż plastiku, jednak aparat, a bardziej firmware aparatu to takie małe niedociągnięcie.