Wpis z mikrobloga

Zbanowali mi konto na PSN. Ostatni raz grałem sobie na PS4 bodaj w Shadow of Mordor, później wyjechałem na dwa tygodnie do Chin i tak sobie dzisiaj po tygodniu od powrotu usiadłem, by ograć AC Syndicate i dupa. Konto zbanowane. #!$%@? żadnego maila, nic. Chciałem się skontaktować przez zasrany formularz na stronie sony, ale niestety, mojego PSN ID nie ma w bazie (no #!$%@? faktycznie...). O co biega? Moja jedyna wątpliwa aktywność na PSN to karta kredytowa, która zakończyła żywot w styczniu i nie dopisałem nowej, bo nic nie kupowałem od grudnia zeszłego roku oraz fakt, że dostawałem miliony spamów z jakichś gównogrup, które zawsze zgłaszałem...

#psn #ps4 #ps3
  • 9
@Nocnik123: no wlasnie nie... Jedyne co przychodzi mi do glowy to nieaktywna karta kredytowa, ale to i tak bezsens, bo nic nie kupowalem. Jeszcze jest opcja tych grup spamerskich, ktore nie wiedziec czemu do mnie wypisywaly o jakichs darmowych kontach itp., i w ktorych z automatu bylem. Zawsze to gówno zglaszalem i nie wiem czy z automatu nie zbanowali tez mnie... ( ͡° ʖ̯ ͡°)