Aktywne Wpisy
Piospi +419
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Itslilianka +76
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
#pracbaza #informatyka #programowanie
Programiści nie są aż tak wymagający, aby mieć sprzęt z tej półki. No i firmy jeszcze na takie bajery nie stać. Sama jednostka kosztuje 3500 zł + 2 monitory do tego - a takich stanowisk 6 musimy zakupić.
Komentarz usunięty przez autora
1. Kazdy ma inne upodobania, u mnie w pracy ludzie uzywaja mechanicznych razerow, zwykle klawiatury z marketu, podpinaja magic keyboard od macow pod windowsa albo uzywaja te od laptopow wbudowane, najlepiej jak sie zapytasz jakie chca, a jak nie mozesz przewidziec to zamow byle jakie i najwyzej niech sobie sami kupia swoje albo daj im budzet jakis i niech wybiora. No i tez wazny jest layout, US czy UK.
Komentarz usunięty przez autora
@harry-potter
Racja, tak będzie chyba najlepiej. Dzięki :-)
@patryk-4: wszystkim nie dogodzisz i tak... np. ja lubię płaskie i nie lubię mechanicznych i dlatego na codzień używam Logitech K800 i jak dla mnie to klawiatura prawie idealna. Najważniejszy był i tak layout - nie lubię klawiatur, które maja układ inny niż US tzn. nie lubię kiedy lewy shift jest krótki i między tym shiftem a 'Z' znajduje się jeszcze jeden
@patryk-4: btw. 6 stanowisk to jeszcze nie takie duże ( ͡° ͜ʖ ͡°)