Wpis z mikrobloga

Mirunie, dostałem zapytanie o stawkę na godzinę i formę umowy. Umowę to wiem ze chcę "umowę o pracę" dziękuje za b2b, ale stawki nie mam pojęcia co im odpisać, wróciłem z zagranicy i nie znam polskich realii, tutaj czego firma oczekuje. Chciałbym podać jakąś realną stawkę by się nie przestraszyli.

Opis oferty pracy:
NIE JESTEŚMY ZAINTERESOWANI PRACĄ ZDALNĄ.

Wymagania:

- bardzo dobra znajomość HTML, CSS
- znajomość Javascript, jQuery
- podstawowa znajomość PHP, Smarty
- praktycznej znajomości RWD z użyciem Bootstrap
- dbałość o jakość tworzonego kodu
- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym
- umiejętność współpracy w zespole

Mile widziane:

- dodatkowym atutem będzie zmysł graficzny, pomagający proponować rozwiązania bardziej interaktywne, dodatkowe animacje i mikro-interakcje
- znajomość programu Adobe Photoshop
- znajomość systemów Wordpress, Drupal

#webdev
  • 35
@testowyandrzej: Podałem im stawkę 15-20 złociszy na godzinę, poczym miła Pani Anna odpisała że będzie 3 godzinny test tak dla formalności (piszę z nią już od kilku dni (jedna wiadomość dziennie))
@testowyandrzej: widełki jak widełki, nie najważniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to co oferują > Oferujemy:

- możliwość wdrażania własnych pomysłów i rozwiązań w ramach procedur firmy
- pracę w młodym zespole
- przyjazną atmosferę pracy
- stabilną pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i doświadczenia...
@testowyandrzej: ja w WP działam od 2014 bodajże, to mi nic nie robi :) Test 3 godzinny to pewnie będą jakieś podstawy html5/css3 jakiś bootstrap i JS (jak nie będzie JS'a na teście to od razu podziękuje)
@testowyandrzej: W takim razie jesteśmy umówieni dnia 02.05 godzina 9:00.

Pliki zostaną przesłane w mailu. Sprawdzone zostanie tak maksymalnie do godziny.
Jeśli przejdzie Pan pozytywnie test to będziemy rozmawiać o warunkach ewentualnej współpracy/ zatrudnienia :)

Pozdrawiam

Trochę kisne z tego.