Wpis z mikrobloga

Jak to kiedyś jeden Mirek mądrze powiedział wykop to jedność. Nie działamy przeciwko sobie, a wspólnie walczymy przeciwko wrogom. Po ostatnich hejtach na Daniela -Cytuje niektóre wypowiedzi (rozrzutność, olewanie Seby podczas najazdu w donejtach, brak dymów i dzisiejszy stream)

#danielmagical

WYKOP z #danielmagical

• Tak 49.1% (52)
  • Nie 15.1% (16)
  • Zaczekam z odpowiedzią na nast. strumyk 35.8% (38)

Oddanych głosów: 106

• 15
  • Odpowiedz
@Niewierny88: jaka jednosc wystarczy poczytac inne tagi tutaj, ludzie ciagle sie żrą miedzy soba sami, a juz odnosnie daniela to wogole kazdy tu zmienia opinie jak baba z miesiaczką... a ty kolejna glupia owca bez wlasnego zdania co musi jakas durna ankietke wstawiac
  • Odpowiedz
@GregoriousX: to są wasze odpowiedzi nie moje, wasze głosy powinny przeważyć (bordo, pomarancz) ja nie zaznaczyłem żadnej odpowiedz - bo i tak nie mogę. Chodzi mi o to ze jeśli padnie więcej na Tak to pogodzić się z tym co dawali na Nie i żeby nie było sytuacji w donejtach "tu mirko gdzie #!$%@? kasa na łazienkę pewnie tv kupujesz" a kolejny "pozdrowienia od wykopków bałwanek i płatki śniegu ".
  • Odpowiedz
@johnson11: Jakbym miał takie podejście jak Ty przyjacielu o tej samej barwie to odpowiedz na twoje "a ty kolejna głupia owca bez własnego zdania" To owcami są Ci co głupia ankietę uzupełniają, a ja wilkiem - stworzyłem ankietę i te głupie owieczki ją uzupełniają bo nie wiedza jaki next step. Streszczenie mojej wypowiedzi masz poniżej

• Odpowiedz
zrób ankietę dla ludzi, którzy nie mają swojego mózgu i zachowują się jak #!$%@? zergi

pokaż, że ty również nie masz swojego zdania

gdy ktoś upomina cię, że nie masz racji udawaj, że tak naprawdę to ta ankieta nie była na poważnie i jeszcze spinaj dupę

• Odpowiedz
@GregoriousX: ja mam swoje zdanie. Jestem ZA wsparciem dla Daniela. To, że ostatnio jest rozrzutny i olewa trochę widownię to jest #!$%@? Panowie. Zobaczcie z innej strony na Daniela i rodzine. Wycieczka Łukasza i Daniela z rodzicami przez, których za dzieciaka pewnie nie jedna łza poleciała. Wybrali się nad morze i stwierdzając po shotach, ze wkoncu mogli się poczuć jak normalna szczęśliwa rodzina (Daniel, Łukasz) Gocha tez była zadowolona za
  • Odpowiedz
@GregoriousX: () Ankieta po to, aby wykop miał jedno zdanie Tak Nie i jeśli większość na tak to Ci co głosowali na Nie nie pisali w stylu "tu wykop #!$%@? się jesteś łamany"... Tylko anonimowo bądź jak kto woli przedstawić się ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pomoże to pozbyć się szarpania na mirko, pewność u Daniela, ze wykop jest ZA
  • Odpowiedz
@Niewierny88: I co ci to da, skoro i tak zagłosuje tu tylko malutka cząstka wykopu + to większość zielonek, która przedstawia się jako wykop prowokuje innych do hejtu na Daniela, a nie weterani. Daniel nie do końca to ogarnia i nawet jak go wnerwi jakieś prowo zielonki to czepia się wszystkich.
  • Odpowiedz
@GregoriousX: Przyznaje z bólem, że masz racje.
@johnson11 sorry za spoiler
W sumie coś ankieta wykazała, że dalej jest zainteresowanie osobą Daniela i większość jest ZA wsparciem, bądź będzie oczekiwać kolejnego spotkania z rodzinką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz