Aktywne Wpisy
niebadzogrem +15
Nie umiem w gospodarkę wiec niech ktoś mi powie o co chodzi :D
Podwyżka minimalnej sprawia że ceny idą w górę, część zakładów upada bo pracodawcy nie stać by zatrudniać za tyle pracowników.
Z drugiej strony za minimalną ciężka wyżyć. Za tyle nie wynajmiesz mieszkania/ wyżywisz się itd.
Zatem
Podwyżka minimalnej sprawia że ceny idą w górę, część zakładów upada bo pracodawcy nie stać by zatrudniać za tyle pracowników.
Z drugiej strony za minimalną ciężka wyżyć. Za tyle nie wynajmiesz mieszkania/ wyżywisz się itd.
Zatem
kontodlabeki +131
doczekaliśmy się zakończenia mordęgi
Nie wygląda to za wesoło. Nie znalazłem siebie na listach ale kto wie... może ja też dostanę jakiegoś dziwnego bana.
Gdyby tak się stało, to możecie mnie znaleźć w kilku innych miejscach. Na wykopie nie jestem już tak częstym gościem jak kiedyś. Jednak #wmoimsercutylkomirko
Mam bloga czarnynotatnik.blogspot.com - jak coś napiszę, to pojawia się właśnie tam.
Mam też FanPage na Fecebook gdzie pojawia się miks rysunków i słów.
No i w końcu mam Czarny_Notatnik na Instagramie gdzie publikuję moje rysunki opatrzone słowami, po angielsku.
#postmanstories #czarnynotatnik proszę potraktujcie to informacyjnie, w razie gdybym nagle zniknął.
Over and Out...
Just sail with me lads and lasses... ( ͡º ͜ʖ͡º)