Wpis z mikrobloga

Jak pojawią się s--s roboty to rozwiąże to 99% problemów mężczyzn, a kobiety będą potrzebne wyłącznie do reprodukcji.

@AIphaMale: Chyba Twoje problemy. Jeśli chcesz mechaniczny s--s to istnieje takie coś p---------a.
  • Odpowiedz
@sorhu: myślę że to kwestia zrobotyzowania już istniejących ( wg mnie już zajebiście wyglądających ) s--s lalek, kwestia kilku lat, no i następnych 10ciu aż zrobią się dostępne i powszechne.
  • Odpowiedz
@Pan_Mirek: to są duże koszty, musiałbyś płacić za 10x w miesiacu okolo 2000zł, rocznie 24 000zł, poza tym nie kazdemu ideologia pozawala by placic za s--s, inni maja uprzedzenia kulturowe a inni sie wstydza / sa niesmiali.

Do tego ryzyko std, co prawda nie obawial bym sie profesjonalistek ale kazdy s--s zawsze niesie przynajmniej male ryzyko.
  • Odpowiedz
@sorhu: no i c--j z tym skoro za 100 lat zadna kobieta nie dorowna takiej s-x cyborg loszce ktora bedzie mogla zrobic wszystko i w nieograniczonej ilosci

ktora nie utyje jak swinia i nie zestarzeje sie
  • Odpowiedz
ktora bedzie mogla zrobic wszystko i w nieograniczonej ilosci

@AIphaMale: Niektórzy cenią sobie inne sprawy w tym sporcie niż "robienie wszystkiego w nieograniczonej ilości"
  • Odpowiedz
@Droper: czego nie bedzie miala s--s cyborg robot za 100 lat? Bedzie ci mogla nawet szeptac czule slowka chory p-----e, skoro masz takie potrzeby.

Napisz o co ci chodzi ale czuje ze zgadlem
  • Odpowiedz
Napisz o co ci chodzi ale czuje ze zgadlem

@AIphaMale: Nie, nie zgadłeś, robot zawsze będzie gównianym, całkowicie przewidywalnym klocem gumy nie potrafiącym spontanicznie reagować na spontaniczne bodźce, poza tym sama świadomość że ma się do czynienia z robotem i kazdy dźwięk i ruch który wydaje jest jest sztuczny i zaprogramowany napawa niechęcią. To nie dla mnie.
  • Odpowiedz
@Droper: patrząc na obecny rozwój technologii oraz to co potrafi Galaxy S8 ( ͡º ͜ʖ͡º) to nie widzę przeszkód by zaprogramować nieskończoną ilość spontanicznych pomysłów takiej robot-dziewczynie, niektóre cyborgi w Japonii już wyglądają niemalże realistycznie (może poza mikroruchami mięścni np. twarzy) a ta całą twoja świadomość się w pewnym momencie rozmyje, bo nadejdzie taki czas że nie będzie się dało rozpoznać czy to kobieta czy
  • Odpowiedz
, robot zawsze będzie gównianym, całkowicie przewidywalnym klocem gumy nie potrafiącym spontanicznie reagować na spontaniczne bodźce

@Droper: bzdura... Na razie i jeszcze dość długo takie będą. Ale nie zawsze.
  • Odpowiedz
@MichaI: @Naxster: Wiem, dlatego póki co traktuje to jako bajke sci-fi, wg. mnie dobra zabawka do seksu musiałaby posiadać sztuczną inteligencje i jakąś porządną imitacje ludzkiej skóry z receptorami, czujnikami i innym szitem który by pozwolił SI prawidło i naturalnie ragować na bodźce a póki co wg. mnie daleka droga to tego. Na inne słabsze zabawki oparte na jakichś algorytmach a nie inteligencji szkoda czasu.
  • Odpowiedz
  • 2
@AIphaMale
Ej, a czy pomyślałeś, że będą też roboty dla kobiet? Tak je będą bolcować, jak żaden mudzin, czy Horhe, że w końcu staną się one normalne.
No bo kobieta bez bolca dostaje...wiadomo czego.
A pomyśl, że wszystkie będą zaspokojone.
Co to będzie?
  • Odpowiedz