Wpis z mikrobloga

@try_catch_finnaly: Mam nadzieje że nie. A jeśli tak to mam nadzieje że będzie w jakiejś #!$%@? paczce za 100 euro czy coś albo i więcej, żeby jak najmniej ludzi to kupiło. Tego tylko tier 5 potrzebuje, wysypu Kamikaze R lol.

Ale z drugiej strony w WoT E-25 wracało do sprzedaży #!$%@?ąc tier 7, więc...
@Eau-Rouge: No w sumie fakt, teraz sytuacja jest inna niż przy ewencie z perłami. Wtedy Minekaze wymiatało i Kamikaze było zbędne. Teraz jest to ewidentne pay 2 win... więc w sumie to zależy czy Serb chec utrzymać balans jakiś czy tylko $$$ i €€€ chcą wyrwać. Jeśli opcja numer 2 (całe WuGie) to pewnie i tak dadzą do sklepu, pytanie za ile.
@try_catch_finnaly: Wtedy Kamikaze było po prostu kopią Minekaze i tyle. Patrząc na to ze Belfast chyba cały czas jest w sprzedaży, to jeśli Kamikaze R wróci to wcale mnie to nie zdziwi. Hajs się musi zgadzać w końcu. No, Belfast nawet w jakieś promocji teraz jest lol.
@BadWood: To że WG zapowiedziało że coś nie wróci do sprzedaży to nic nie znaczy. Patrz np. E-25 w WoT.
@try_catch_finnaly było powiedziane na stronie głównej pod koniec ubiegłego roku i pracownicy wg pisali o tym na Forum gry. Pewnie za duża pula graczy na tym okrecie się pojawiała w bitwach. Ostatnio jak graliśmy dywizjon na 5 tierze to można było spotkać po 3 po jednej stronie a przecież ostatnia sprzedaż miała miejsce 3-4 miesiace temu.

@Eau-Rouge nie gram w ten szajs więc nie wiem co tam się działo i dzieje obecnie.
@BadWood: Hmm zobaczmy.
Rak:
-WoT: Yep.
-WoWs: Yep.
Po zmianach to nawet nie wiem czy CV nie będą gorsze.
#!$%@? balans:
Powercreep:
OP jak ja #!$%@? premki, P2W w sumie:
Idiotyczny design map:
Ba, w WoT możesz przynajmniej wyłączyć debilne tryby gry w których nie chcesz grać, w WoWs nie. No i w WoT domyślny
Ehh, a mogłem kupić żonie jak widziałem w sprzedaży kamikaze i kamikaze R, ale bałem się, że znerfią jak minekaze, a na szajs jaki mest teraz minekaze to szkoda było forsy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@BadWood: Dzięki za linka. Zobaczymy czy WG dotrzyma słowa, a tym czasem na wszelki wypadek wracam do grindowania.
@Eau-Rouge: nie wiem o co ci w ogóle chodzi, przecież ja wiem o tym i ty też wiesz i pewnie godzisz się na to skoro grasz dalej. Z tego co wiem to z artylerią w WoT też nie jest za pięknie a gra już liczy chyba z 8 lat. Ja miałem na myśli sam gameplay i jak dla mnie WoT to #!$%@? i w nią po prostu nie gram.

Nigdy nie
@try_catch_finnaly: szkoda czasu na grindowanie jak masz inne zajęcia. Jak grasz to graj na luzie, zrobisz to zrobisz, nie to nie. Ja sam mam teraz sporo czasu więc oram i pewnie zrobię ale jakbym nie miał to bym się nie przejmował czymś co jest warte 10 euro i pewnie zagrasz tym stosunkowo mało bitew.

Minekaze może jest słabszy ale też daje radę - zobacz porównanie http://ship-compare.core.pl/index.php?ver=0.6.4.0&ship1=4267587280&ship2=4268635856&ship3=4277024464&ship4=4290655952
zresztą możesz zapytać @Slay72 bo
@BadWood: Czego się nie robi dla ukochanej :) Ja mam komplet, Fujin, Kamikaze i Kamikaze R. Żona została z Minekaze i chce Kamikaze. Ja trochę czasu mam i skila też, to może coś się zdziała.

Co do Minekaze. Mam na nim prawie 400 bitew. Po nerfie nie potrafie już nim grać. Kiedyś wolałem minekaze od wszystkich tych klonów Kamikaze, bo po prostu wymiatało. Teraz jest odwrotnie.
@try_catch_finnaly: no to jeśli uzyskałeś teraz 200 monet to w kolejnych 2 tygodniach nie możesz sobie pozwolić na ominięcie żadnego etapu. Będzie ciężko ale powodzenia :) możesz ewentualnie polować na konkursy i aktywności bo nawet wygrane 50 monet zmienia wiele, ale z drugiej strony lepiej chyba siedzieć w grze i grindować niż tracić czas na coś niepewnego.
@BadWood: Mówisz że WoT nie ma nawet startu do WoWs, tak jakby był gorszą grą (a przynajmniej ja tak to zrozumiałem), to ci pokazuje że obie są z grubsza tak samo #!$%@? xD

Nie obchodzi mnie czy okręt da się skontrować czy nie - jeśli premka jest lepsza od okrętów z dzewka to jest to P2W i tyle. Ba, nawet premium consumables to P2W trochę.
A np do skontrowania takiego Belfasta
@Eau-Rouge: no przecież mówię że dla mnie jest gorszą grą i nie gram - subiektywna ocena.

Do skontrowania Belfasta potrzebujesz Belfasta? Możesz go skontrować każdym krążownikiem siódemką o ile wiesz jak a zwłaszcza Fiji. Poza tym Belfast nie ma naprawki i torped, kilka dobrych buł w dym i schodzi na dno.

Premium consumables P2W? Wyfarm kasę i zamontuj, nikt ci nie zabrania tego używać.

Co kto lubi, jak dla mnie bardziej