Aktywne Wpisy

Caracas +56
Moja córka w tym roku ma mieć pierwszy raz religię (idzie do zerówki w państwowym przedszkolu).
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to

Jabby +851

#wows #worldofwarships
trzeba calymi dniami siedziec i orac zeby te miliony monet zgarnac...
Ale z drugiej strony w WoT E-25 wracało do sprzedaży #!$%@?ąc tier 7, więc...
@BadWood: To że WG zapowiedziało że coś nie wróci do sprzedaży to nic nie znaczy. Patrz np. E-25 w WoT.
@Eau-Rouge nie gram w ten szajs więc nie wiem co tam się działo i dzieje obecnie.
Rak:
-WoT: Yep.
-WoWs: Yep.
Po zmianach to nawet nie wiem czy CV nie będą gorsze.
#!$%@? balans:
Powercreep:
OP jak ja #!$%@? premki, P2W w sumie:
Idiotyczny design map:
Ba, w WoT możesz przynajmniej wyłączyć debilne tryby gry w których nie chcesz grać, w WoWs nie. No i w WoT domyślny
@BadWood: Dzięki za linka. Zobaczymy czy WG dotrzyma słowa, a tym czasem na wszelki wypadek wracam do grindowania.
Nigdy nie
Minekaze może jest słabszy ale też daje radę - zobacz porównanie http://ship-compare.core.pl/index.php?ver=0.6.4.0&ship1=4267587280&ship2=4268635856&ship3=4277024464&ship4=4290655952
zresztą możesz zapytać @Slay72 bo
Co do Minekaze. Mam na nim prawie 400 bitew. Po nerfie nie potrafie już nim grać. Kiedyś wolałem minekaze od wszystkich tych klonów Kamikaze, bo po prostu wymiatało. Teraz jest odwrotnie.
Dzięki, czas się zapowniczyć i do końca tego tygodnia powinno wbić 300 zetonów z 2 tygodnia.
Nie obchodzi mnie czy okręt da się skontrować czy nie - jeśli premka jest lepsza od okrętów z dzewka to jest to P2W i tyle. Ba, nawet premium consumables to P2W trochę.
A np do skontrowania takiego Belfasta
Do skontrowania Belfasta potrzebujesz Belfasta? Możesz go skontrować każdym krążownikiem siódemką o ile wiesz jak a zwłaszcza Fiji. Poza tym Belfast nie ma naprawki i torped, kilka dobrych buł w dym i schodzi na dno.
Premium consumables P2W? Wyfarm kasę i zamontuj, nikt ci nie zabrania tego używać.
Co kto lubi, jak dla mnie bardziej