#lte #internet #pcmasterrace #pytanie #tmobile #komputery Potrzebuje jakiegoś internetu LTE, czy jest już coś na rynku bez limitu? ale takie prawdziwego, bo te oferty bez limitu zazwyczaj mają jakiś limit. Gdzieś znalazłem, że w T-mobile za 60zł(bez urządzenia) jest taki bez jakiegokolwiek limitu, ale czy ktoś może to testował i faktycznie nie ma limitu?
@PossessedPriest: ostatnio tez sie pytalem mirkow i wzialem internet LTE na karte w play, 100gb limitu przy pelnej predkosci za 49zł/mc, niestety po uruchomieniu tego nie da rady wlaczyc za 5zl/mc darmowych nocnych transferów. Mozna wziasc oczywiscie abo za ok 50zł i juz nocne transfery mamy, ale jestesmy zwiazani umowa na min 1 rok.
@PossessedPriest: jakbyś był zainteresowany to pytaj na łączu o niższą cene ;) mi zeszli do 69 zł + router w cenie. No i pierwsze 6 miesięcy za 1 zł, ale to w standardowej ofercie jest.
#wybory Karina Bosak poza sejmem o 1 głos na rzecz Joanny wWichy z lewicy; konfederacja 51 508 głosów, lewica 51 509, partie walczyły o ostatni mandat z okręgu podwarszawskiego XDDD Na stronie PKW pokazuje że zliczyli już 100% głosów #polityka
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny #wybory #polityka
Potrzebuje jakiegoś internetu LTE, czy jest już coś na rynku bez limitu? ale takie prawdziwego, bo te oferty bez limitu zazwyczaj mają jakiś limit. Gdzieś znalazłem, że w T-mobile za 60zł(bez urządzenia) jest taki bez jakiegokolwiek limitu, ale czy ktoś może to testował i faktycznie nie ma limitu?
Jedyny zapis co do prędkości to:
Właśnie gadałem z konsultantem bo chcę podpisać tą umowę i niby potwierdził, że nie ma żadnych