Aktywne Wpisy
supra107 +73
Anonki z 4chana odkryły bardzo ciekawą rzecz.
Za sporo mocno poprawnych politycznie gier wydanych w ostatnich czasach odpowiada ta firma:
https://sweetbabyinc.com
Pracowali między innymi przy najnowszym Spidermanie gdzie wstawki polityczne są na każdym kroku, oraz nad nadchodzącym Alan Wake 2. Ich specjalizacją jest tworzenie "inkluzyjnych i różnorodnych" fabuł. Ich klientami są między innymi EA, Ubisoft, Valve, Microsoft czy też Remedy.
Także tak wygląda obecny stan rynku gier wideo. Nie wiem co musi
Za sporo mocno poprawnych politycznie gier wydanych w ostatnich czasach odpowiada ta firma:
https://sweetbabyinc.com
Pracowali między innymi przy najnowszym Spidermanie gdzie wstawki polityczne są na każdym kroku, oraz nad nadchodzącym Alan Wake 2. Ich specjalizacją jest tworzenie "inkluzyjnych i różnorodnych" fabuł. Ich klientami są między innymi EA, Ubisoft, Valve, Microsoft czy też Remedy.
Także tak wygląda obecny stan rynku gier wideo. Nie wiem co musi
odyn88 +112
-Ostatnio z okazji premiery Warhammera Total War zacząłem interesować się światem. Przeczytałem gdzieś, że WG opuściło Warhammera Fantazy i teraz przeniosło się na Age of Sigmar. Czym było to spowodowane?
-Czytałem też że była jakaś kosa pomiędzy twórcami i fanami Warhammera Fantazy. Czym było to spowodowane ?
-Ostatnie pytanie. W jaki sposób WG podaje najnowsze lore do W40K ?
#warhammer #warhammer40k
1. Chyba mocnym spadkiem finansowym. Brakiem młodej krwi. Zbyt dużym wejściem na start. (spokojnie trzeba liczyć z tysiąc złotych).
Ultrasmerfy to legion, który odniósł najmniejsze straty w czasie herezji Horusa i po jej zakończeniu jej Prymarcha najbardziej przyłożył się do utrzymania imperium w jednej kupie. Dlatego jest ich najwięcej.
Moim zdaniem Ultramarines brakuje charakteru - są uosobieniem idealnego Space Marine.
2.
Komentarz usunięty przez autora
@kageno co do Fantazy to czy historia tego świat została zakończona ? chaos wszystkim nastukał czy coś ?
Komentarz usunięty przez autora