@MagnaPomerania to że jesteśmy katolikami, nie znaczy że musimy być sztywniakami,wręcz przeciwnie! Jestem wręcz pewien że Pan Bóg ma świetne poczucie humoru :-D
Mimo, że jestem katolikiem to prychłem z tego srogo ;)
@MagnaPomerania: to jest swoją drogą zabawne, bo najbardziej proklerykalne komentarze z kijem w dupie zaczynają się zazwyczaj od "jestem ateistą, ale..."
@loginnawykoppl: To może wyjaśnię? Mimo że jestem katolikiem (których to gimboateusze i inni "fritinkerzy" uważają za takich "z kijem w dupie co to na klęczkach na Jasną Górę idą co roku") to uśmiałem się z tego obrazka, bo jest zabawny, ale nie w chamski i obraźliwy sposób.
Ten aktor i postać Ghula wg mnie nosił cały serial na barkach. Całość jest bardzo dobra ale jak pojawia się Goggins na ekranie, to zaczyna być jeszcze lepiej. #fallout #seriale
Cieszmy się: Chrystus zmartwychwstał!
#wielkanoc #bog #wiara #katolicyzm #mikromodlitwa #mirkomodlitwa
PS. Wiesz, że w tym roku Katolicy i Prawosławni mają Wielkanoc w ten sam dzień? Zrobiłem nawet znalezisko z ich muzyką wielkanocną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/link/3698813/piesn-chrystus-zmartwychwstal-divna-ljubojevic-hristos-anesti/
@MagnaPomerania: to jest swoją drogą zabawne, bo najbardziej proklerykalne komentarze z kijem w dupie zaczynają się zazwyczaj od "jestem ateistą, ale..."
Mimo że jestem katolikiem (których to gimboateusze i inni "fritinkerzy" uważają za takich "z kijem w dupie co to na klęczkach na Jasną Górę idą co roku") to uśmiałem się z tego obrazka, bo jest zabawny, ale nie w chamski i obraźliwy sposób.