Aktywne Wpisy
wojtas_mks +141
spawngdapl +255
#pomocy #zrzutka #zdrowie #trojmiasto
Cześć, zwracam się z prośbą do każdego kto jest wstanie wspomóc jakoś mojego tatę i mnie w leczeniu mojej mamy.
Zrzutka już trochę trwa (do końca zostało 10 dni) pewnie nie uda się uzbierać całej kwoty, ale każda złotówka jest na wagę złota.
Do mamy przyjeżdża teraz rehabilitant, koszt to 1700zł. Jakoś udało się zapłacić, ale sytuacja jest ciężka.
Robię co mogę, sam sobie odmawiam
Cześć, zwracam się z prośbą do każdego kto jest wstanie wspomóc jakoś mojego tatę i mnie w leczeniu mojej mamy.
Zrzutka już trochę trwa (do końca zostało 10 dni) pewnie nie uda się uzbierać całej kwoty, ale każda złotówka jest na wagę złota.
Do mamy przyjeżdża teraz rehabilitant, koszt to 1700zł. Jakoś udało się zapłacić, ale sytuacja jest ciężka.
Robię co mogę, sam sobie odmawiam
Przynajmniej sobie pojeździłem sam po trasach. Grafika jest tragiczna, miejscami wygląda gorzej niż w GT na Ps2. Wszystko jest postrzępione i niewyraźne jakby było upscalowane z 600p/720p do 1080p, ciężko rozczytać co jest napisane na wskaźnikach podczas jazdy z widokiem z wnętrza auta. Same wnętrza też są ubogie i skąpane w ciemnościach.
benc
#ps4 #ps4pro #konsole #gry #granturismo
@No25: Pod wieloma względami. Fizyki, grafiki, dźwięku.
Największym problemem GT jest to, że robią je japończycy, a ich wraz z ich rozwiązaniami ciężko zrozumieć.
@RzecznikWykopu:
Pamiętam, że na PS3 graficznie już szału nie było, fizyka niby ok, ale brak sensownych uszkodzeń (mam na myśli mechaniczne, a nie wizualne) kompletnie psuło jakiekolwiek sensowniejsze ściganie w ligach online. Dźwięki też szału nie robiły.
Pamiętam, że nawet przewijania powtórek przez długi okres czasu nie było.
@No25: Tam chyba robi to jedna osoba i to wieczorami za karę. To beton gorszy niż PZPN za czasów Laty.