Wpis z mikrobloga

Oczywiście #sonycwel i nie udało mi się pojechać w wyścigu, ponieważ jest to test SERWERÓW a nie gry XDDDD

Przynajmniej sobie pojeździłem sam po trasach. Grafika jest tragiczna, miejscami wygląda gorzej niż w GT na Ps2. Wszystko jest postrzępione i niewyraźne jakby było upscalowane z 600p/720p do 1080p, ciężko rozczytać co jest napisane na wskaźnikach podczas jazdy z widokiem z wnętrza auta. Same wnętrza też są ubogie i skąpane w ciemnościach.

benc
#ps4 #ps4pro #konsole #gry #granturismo
źródło: comment_c09my82E0UWWo7vvAcaEdVnyAI84RCT7.jpg
  • 10
@RzecznikWykopu: Zresztą nawet w tej becie po obejrzeniu gameplaya widzę, że praca kamery zza auta jest taka sama jak 10 lat temu w GT2 (sztywno przyczepiona). Po cholerę też reklama Tag Heuer przy czasie, takie coś się dorzuca jak się robi oficjalne grafiki z jakiś serii wyścigowych, a nie zwykłe nieoficjalne "czasomierze".
Największym problemem GT jest to, że robią je japończycy, a ich wraz z ich rozwiązaniami ciężko zrozumieć.
Pod wieloma względami. Fizyki, grafiki, dźwięku.

@RzecznikWykopu:
Pamiętam, że na PS3 graficznie już szału nie było, fizyka niby ok, ale brak sensownych uszkodzeń (mam na myśli mechaniczne, a nie wizualne) kompletnie psuło jakiekolwiek sensowniejsze ściganie w ligach online. Dźwięki też szału nie robiły.
Pamiętam, że nawet przewijania powtórek przez długi okres czasu nie było.