@ofm365: W koncu postep technologiczny od pierwszych 3d konsol... A nadal lipnie jesli chodzi fps. Jedni maja #!$%@? bo "nie widac roznicy" a drudzi nie bo widza roznice w grze. Ciekawi mnie reakcja konsolowca gdy zagra sobie 30min w BF4 na 144hz :), Swoja droga, kiedys split byl niczym specialnym, dzis to wyjatek mimo 50 gigaflopow czy innych numerkow.
@G_Addams: zapomnialem nawet ze dali ulepszone wersje sprzetu. Dla mnie fps jest wazny bo on ma znaczenie niz rozmiar ekranu. Plusem PC jest to ze w gre X zagrasz w ultra za pare lat a gra na konsoli wiecznie bedzie taka sama
Plusem PC jest to ze w gre X zagrasz w ultra za pare lat a gra na konsoli wiecznie bedzie taka sama.
@Chilli_Heatwave za kilka lat to będzie już PS5, które będzie obsługiwało 4k 60 fps :), skoro ps4 pro wyświetla Horizon Zero Dawn w 4k 30 fps. O ile masz monitor 4k i procesar da radę, to obejrzyj sobie na YT jak to wygląda.
@G_Addams: wtedy na ps5 zrobia rimejki gier z ps4 z 60fps i high ustawieniami jak to mamy dzis ;). Metro Redux, TR Redefine, Sleeping Dogs Defnitive, LOTU, itd itd
#heheszki #pcmasterrace #konsole #humorobrazkowy #humor #gry
źródło: comment_FGXNlLQKIRjYlTrYS4eOojDOOyRXc6Gp.jpg
Pobierzźródło: comment_KD8vkwgy7PjpQRYGKaDek23sxQZeC2bF.jpg
PobierzI odpowiedz:
Swoja droga, kiedys split byl niczym specialnym, dzis to wyjatek mimo 50 gigaflopow czy innych numerkow.
@Chilli_Heatwave: Nie chodziło mi o XBO, a o PS4 pro. Poza tym siedzisz te 2 m od tv, to nie monitor, że musisz go nosem dotykać.
Granie na tv jest niewygodne jak dla mnie. Monitor jest lepszy. W strzelanki to rak.
@Chilli_Heatwave za kilka lat to będzie już PS5, które będzie obsługiwało 4k 60 fps :), skoro ps4 pro wyświetla Horizon Zero Dawn w 4k 30 fps. O ile masz monitor 4k i procesar da radę, to obejrzyj sobie na YT jak to wygląda.