Aktywne Wpisy
![baton967](https://wykop.pl/cdn/c0834752/29cdb4f973e40cd44ba6ec289087a9c41c5c1102a0cc554d184fb190224ecf65,q60.jpg)
baton967 +5
#przegryw co robita o 3 w nocy chuopy?
![Ave2](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Ave2_7hLFM8FAGo,q60.jpg)
Ave2 +7
Tez was skreca z zenady gdy widzicie "sportowe" samochody na miescie? Do miasta sa auta miejskie,a nie m3. Tak samo jak ktos chodzi w butach narciarskich, bo drogie. Nie czujecie tego zazenowania? Kolejny gimnazjalny trend to motocykle ktore maja 1l pojemnosci I pelne owiewki? Serio? Jezdzicie tym po drogach, a wygladacie jak na motogp. Rozumiem 125ccm w pelnych owiewkach, bo tam chodzi o spalanie I rekompensowanie niskiej mocy, ale wieksze pojemnosci to
A tak serio to ważny jest smak, skoro jest zajebiste to tylko pogratulować :)
Komentarz usunięty przez autora
@Jebwleb Ja ostatnio robiłam wuzetke z torebki i mam jeden wniosek - następnym razem bardziej będzie się opłacać zrobić to po swojemu. (Bo to w sumie nie jest takie trudne. ( ͡° ͜ʖ ͡°) )Ani to nie było dobre, ani nie wyglądało jak powinno. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
- 1 szklanka cukru
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 1 jajko
- 1 szklanka mleka
- pół kostki roztopionego masła
- budyń jako nadzienie
Wymieszać razem mąkę, cukier, proszek jajko i mleko, dodać roztopione, ostudzone masło.
Budyń jako nadzienie zrobić gęstszy, z mniejszej ilości mleka.
Piekarnik 180 stopni. Ok. 35 minut, program "góra-dół" bez termoobiegu.
Dajesz trochę ciasta na dno, na łyżeczke budyniu i przykrywasz warstwa