Wpis z mikrobloga

Rozmowa jak zazwyczaj przebiegła sympatycznie i miło. Właściciele firmy bardzo byli zainteresowani moją osobą, zadawali pytania, odpowiadałem, opowiadałem. Trochę humorku, trochę o zarobkach. Na koniec stwierdzili, ze bardzo są mną zainteresowani, przedstawili mi wstępne warunki ewentualnej umowy, upewniali się, ze nie będę miał problemów z dojazdem do innego miasta lub relokacji. A na koniec stwierdzili, że jak najbardziej na tak i zadzwonią po świętach. No to po świętach to ja mogę pracować już gdzie indziej ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zawsze #!$%@? to samo.
#praca #dexterszukapracy
  • 4
  • Odpowiedz
@robin_caraway: To prawda. Posiadam uprawnienia cały czas i szukam pracy również w tym sektorze. Głównie firmy, która pozwoli mi na częste zjazdy do domu. Aktualnie jestem w trakcie rekrutacji do jednej takiej firmy. W środę mam spotkać się z dyrektorem.
Szukam również czegoś bardziej rozwojowego. Bardzo dobrze radzę sobie w sprzedaży oraz SocialMedia i aplikowałem na kilka stanowisk związanych z tym tematem. Jakiś Product Manager czy inny marketingowiec.
  • Odpowiedz
@DeXteR25: właśnie miałem edytować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

edit. przeczytałem Twoje posty. sam mieszkam w polsce b i wiem jak to jest z szukaniem (chociaż u mnie praca dla kierowców jest). zastanówcie się nad przeprowadzką do większego miasta, z waszymi kwalifikacjami z pewnością sobie poradzicie. powodzenia
  • Odpowiedz