Ej, nie to że cebulak burak ale mnie to #!$%@? trochę XD Rozumiem pomoc rodzinie, wyjście na prostą i tak dalej... ale na #!$%@? mu ten Samsung S8? xD Coraz dziwniejsze cele robi. Nie podoba mi się ( ͡°͜ʖ͡°) #danielmagical
@Gruby_Mirek: ktoś podrzuca mu żeby ustawił nowy cel i wie że ludzie coraz więcej dają to ustawia jakieś dziwniejsze/droższe. Ale mnie to tam w sumie nie interesuje, nie moje pieniądze xD
@Gruby_Mirek: co raz częściej w komentarzach się pojawiają takie opinie zaraz wszyscy z uwielbienia go będą go z gownem mieszać jak takie #!$%@? będzie celowal..
@skizo: @Gruby_Mirek: ja coś też tak przeczuwam - od miłości do nienawiści jest cienka linia - a on zaczyna coraz bardziej gwiazdorzyć - ludzie wolą jak robił cel na pomoc dla brata, albo remont pokoju, natomiast telefon za 3 k może zdenerwować wielu widzów - a to jest już równia pochyła :/
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Rozumiem pomoc rodzinie, wyjście na prostą i tak dalej...
ale na #!$%@? mu ten Samsung S8? xD
Coraz dziwniejsze cele robi.
Nie podoba mi się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical
@skizo: Bez przesady aż tak nie będzie ale mógłby jakoś mądrzej zbierać pieniądze