Wpis z mikrobloga

@korona73: wsydalem okolo 100 euro na pakiety i mam #!$%@? elize+ jakies #!$%@?. Zajebiscie ze zrobilem tego warriora za pyl. W co drugiej grze rogue ktory robi ten smiesznu quest w 2/3 tury
@Tratak: wydalem kolejne 25 euro i trafilem wuesty do rogue i priesta. Narazie 3 gry za mna
1 wygrana z 3 hp. 2 przegrana nie chcialo mi za #!$%@? wejsc fartem. 3 teraz wlasnie na priesta wygralem, ostowa herbata dala mi 3x majtki 5/5 z szarza. Niewiem jak obi to robia e 2 tury
@PAT0S bo mają farta w dociągu kart, ogólnie to jak grasz szybkim deckiem (Agro, midrange) z kilkoma tauntami to Quest rogue nie daje zbtytnio przeciwko temu rady
@PAT0S
quest warriora jest ponoć ok
quest priesta testuje, tylko ciężko jakiś deck wykombinować, ale nagroda jest spoko, coś czuję że na bazie tego Questu powstanie potężny Control priest
quest rogue mam no i dużo zależy od ręki startowej no i od tego czy przeciwnik nie gra pirate warriorem ;)
A z takich funowych kart to polecam elize, ogólnie jest to dobra legendarka
@Tratak: dostalem elize tez. I dostalem to do warriora co zastepuje talie kartami odkryj karte.
Ogolnie wydalem okolo 130 euro teraz i mam 5 legendarek i reszte nawet ok. Z pylu okolo 1500 przyszlo albo 1200.