Aktywne Wpisy

thorgoth +318
Bąbel.
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
Lat 20.
Czasem przypomni mu się młodość i nagle podbiegnie za własnym cieniem, troche niezgrabnie, jakby nie pamiętał że ma artretyzm stawów. Czasem nagle zaatakuje ręke którą go miziam. Czasem już nie zdąży z dwójeczką do kuwety.
Czasem ma wyraz pyszczka jakby nie wiedział w którym wszechświecie właśnie wylądował, szczególnie wybudzony ze snu.
Zawsze się cieszy jak mały kociak gdy wracam z żoną do domu, nie ważne czy nie było nas 10 minut czy
źródło: a6626b1
Pobierz
duzy_gracz +15
źródło: 1000008146
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@cyjannn: Zdefiniuj moje nastawienie. Rozumiem, że potępiasz to, że zalecam po prostu poszerzanie horyzontów zamiast spoczywania na laurach i myślenia, że jest się królem IT, bo się zna już cały jeden język programowania? A o to przecież chodzi w tej dyskusji.
Przecież klepanie kodu 'na pamięć' nie ma żadnego powiązania z wąskimi horyzontami programistycznymi. Co więcej - z mojego doświadczenia wynika, że zdecydowana większość programistów, którzy piszą słabe rozwiązania, brandzluje się na codzień taką właśnie pseudowiedzą. Nie jeden raz widziałem programistów mobilnych, którzy we śnie potrafią wyrecytować jakieś komendy JVMa, etapy pakowania i inne tego typu pierdoły, ale
Jak w tym dowcipie: znam Kung Fu, karate, judo.... I kilka innych japońskich slow
@SzymonCzarownik:
źródło: comment_hVn27jtOy1i33RReXFKHJXOph6QRejxV.jpg
Pobierz@Walther00: Na zdjęciu typowy Igor, menda jedna...
A tak poważnie, to wymień proszę 3 typowe przykłady z życia, w których zwykłemu programiście Javy przyda się wiedza o tym, co dzieje się w 'warstwie' bytecodu.