Aktywne Wpisy

SlowSnake +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Czy jak mam pół bańki oszczędności od 3lat i nie kupując nic na giełdzie to z każdym dniem tracę dużo? Czy lepiej nie bawić się w to jak się człowiek nie zna? Co was przekonało na kupno jakiś akcji?#pytanie #gielda

Komentarz usunięty przez autora
@cyjannn: Zdefiniuj moje nastawienie. Rozumiem, że potępiasz to, że zalecam po prostu poszerzanie horyzontów zamiast spoczywania na laurach i myślenia, że jest się królem IT, bo się zna już cały jeden język programowania? A o to przecież chodzi w tej dyskusji.
Przecież klepanie kodu 'na pamięć' nie ma żadnego powiązania z wąskimi horyzontami programistycznymi. Co więcej - z mojego doświadczenia wynika, że zdecydowana większość programistów, którzy piszą słabe rozwiązania, brandzluje się na codzień taką właśnie pseudowiedzą. Nie jeden raz widziałem programistów mobilnych, którzy we śnie potrafią wyrecytować jakieś komendy JVMa, etapy pakowania i inne tego typu pierdoły, ale
Jak w tym dowcipie: znam Kung Fu, karate, judo.... I kilka innych japońskich slow
@SzymonCzarownik:
źródło: comment_hVn27jtOy1i33RReXFKHJXOph6QRejxV.jpg
Pobierz@Walther00: Na zdjęciu typowy Igor, menda jedna...
A tak poważnie, to wymień proszę 3 typowe przykłady z życia, w których zwykłemu programiście Javy przyda się wiedza o tym, co dzieje się w 'warstwie' bytecodu.