Aktywne Wpisy
Dzonsin +148
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
szachmat1488 +43
Fajnopolacy naprawdę nie widzą nic nieodpowiedniego w tym, że kilkanaście milionów z kasy która miała być przeznaczona na te biedne i chore dzieci poszło na kampanie wyborczą polityków z którymi sympatyzuje szef fundacji? Serio nikogo to nie razi i nie szokuje?
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
nie ma ratunku dla tego kraju
Kukle was będą swędziały
#sejm #polska #wosp #polityka #bekazlewactwa #wosp #bekazpisu
Tymczasem od dwóch tygodni nie jem słodyczy i cukru, nie piję tylko wodę, margarynę zamieniłem na masło i nie podjadam przed spaniem. Schudłem prawie 2kg. #mirkokoksy
nie dość że niskokalorycznie to jeszcze koszernie