Wpis z mikrobloga

cały czas

@Klepajro: co xD

jakim zerem i przegrywem trzeba być żeby szukac atencji i lizdodupow na mirko xDD

nie wiem, jeśli odpowiada Ci coś takiego to rób to dalej, powstrzymam się od komentarza, bo wolałabym nie wyłapać bana
  • Odpowiedz
@Satan696: Jak ktoś jest dla kogoś po prostu miły albo ma podobne zdanie to wszędzie widzisz lizanie dupy?
Jak komuś coś upadnie w sklepie i obca osoba to podniesie to też w Twoich myślach pojawia się temat lizania dupy, a nie zwykła bezinteresowność?

No i bardzo dobrze, że gównowpis mam w profilu na samym początku. Bo jak ktoś gównowpisu nie lubi to dodaje go na czarnolisto i tych wpisów nie
  • Odpowiedz
@PyraPrzeznaczenia:
To co robi OP to nie jest bycie miłym a wchodzenie w dupe, nazywajmy rzeczy po imieniu i tego się trzymajmy a nie jakaś relatywizacja pojęć jak to niektórzy mają w zwyczajach. Mnie tam afera bardziej bawi bo te nicki i te różowe paski widzę pierwszy raz ale białorycerzenie piętnować się powinno zawsze i wszędzie. Podejrzewam że bez #danielmagical to bym dalej nie słyszał o was.( ͡
  • Odpowiedz
@Satan696: Matko, widzę, że nie dociera. xD Jeśli on ma zdanie, które polega na nieczynieniu komuś krzywdy i popieraniu czegoś innego niż Ty popierasz to to nie staje się lizaniem dupy, włażeniem w dupę i żadnym innym dziwnym czymś. To po prostu jest jego zdanie.
Tak samo jak ktoś, kto nie chce krzywdzić kotków nie liże im dupy, nie włazi im w dupę itd.
Ty nie piętnujesz białorycerzenia. Ty piętnujesz
  • Odpowiedz