Aktywne Wpisy

Van-der-Ledre +45
Po śmierci ojca, gdy byłem dzieckiem, miałem lęki nocne i spałem z mamą, spałem z mamą do czasów gimnazjalnych. Potem umarł dziadek, babcia popełniła samobójstwo, brat też. Wszystko zaczęło się sypać, znów więc musiałem spać z mamą. Nawet w liceum były gorsze dni i tak samo. Jakież to absurdalne, nikt z normalnych ludzi by w to nie uwierzył. Przy mamie czułem się dobrze, był ktoś obok, ten komfort psychiczny był. Wysypiałem się,

Kopytnik_1 +3
#przegryw
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?

Przed filmem obejrzałem animu więc nie miałem efektu wow związanego z całym klimatem cyberpunku pytań o naturę człowieka itd ale i tak hollywodzki gits jest świetny. nie podobał mi się tylko główny villain
SPOILER
Wytłumaczcie mi po co właściwie zbudowano major? bo co był ten projekt 25ileśtam? Niby jest powiedziane że chodzi o dowodzenie bo AI nie ma emocji a człowiek jest słaby.. no ok ale po co taki dowódca do walki z yakuza? dlaczego nie ulepszeni ludzie jak batou? w anime główny wątek miał większy sens niż zła korporacja tworząca superżołnierza.... #film
@kvvach: przecież w czasie pokoju non stop opracowuje się nowe uzbrojenie. Mało tego wojsko często gdy wybuchła wojna było bardziej skłonne trwać przy sprawdzonym sprzęcie, który już można było produkować na masową skalę, niż wdrażać coś rewolucyjnego. Np Niemcy pracowali nad odrzutowcami już przed II wojną, ale spodziewając
Oglądałem film i widziałem jego wady, ale akurat opracowanie ciała Major