Wpis z mikrobloga

Jakie polecacie jadłodajnie/bary mleczne w Krakowie gdzie podają duże i smaczne porcje poniżej 15 zł? no i żeby nie czekać dłużej niż 5 minut, bo czas to pieniądz
Ja przede wszystkim polecam nawojkę gdzie za 11.50 jest zupa (sama za wał porcja 400 ml na miejscu, 500-600 do słoika a są zawsze pożywne i kilka do wyboru, dzisiaj była szczawiowa i była pyszna) mielone mieso, dwie porcje ziemniaków, można wziąć kilka surówek, dania z miesem niemielonym po 13.50.
Polecam też grill w Ikei w okresie letnim bo nie trzeba wychodzić na górę.
#krakow #jedzenie
Pobierz krabsik - Jakie polecacie jadłodajnie/bary mleczne w Krakowie gdzie podają duże i sma...
źródło: comment_d5JNm3qrhxROJNVniu3Sd9iqI2ASTQxv.jpg
  • 14
@krabsik Próblem z Nawojką jest taki, że jak tam wejdziesz nawet na minutę, to od razu prześmierdniesz kotletem. Zawsze jak tam szłam na obiad, to po wyjściu ubrania nadawały się tylko do prania (razem z kurtką). Nie wspomnę już o włosach. Ja tam teraz przerzuciłam się na Bordo na Gołębiej albo bar na najwyższym piętrze Akademii Muzycznej. Dobry był też Smakosz na Mogilskiej, ale teraz mi tam nie po drodze.
@krabsik: Niecały miesiąc temu na os. Wysokim otworzył się nowy lokal bistro 22c z naprawdę dobrym jedzeniem, ładnym wystrojem, gdzie nie przechodzi się zapachem kotleta a to wszystko z cenami z baru mlecznego.