Mirki, korzystając z możliwości które daje alledrogo - czyli raty 0% chcę zmienić telefon. Mam teraz UMI ROME, w którym spuchła mi bateria a majfriend u którego kupiłem nową baterię przez swoje cieniutkie szparki w oczkach wysłał mi baterię do innego modelu UMI... przez to straciłem prawie 2 miesiące (baterii nie można wysyłać pocztą lotniczą).
Jest coś lepszego w tych pieniądzach? Zależy mi na dużej baterii i dobrze działającym GPS (brałem wcześniej pod uwagę Oukitel K6000 Pro, ale ludzie narzekają na jego GPS).
@neverest: to jest dokładnie ten sam telefon który dałeś poza 2 szczegółami, twój to 'kate' ma pasmo B20 LTE 800mzh - nie jest to niezbędne ;) u mnie non stop 4g , mieszkam w mieście. Oraz Kate jest 2mm wyższa 150vs 152. Etui itp nie pasują.
@neverest: to jest wersja 2/16 malo przyszlosciowa biorac pod uwage ze bierzesz na raty, to raczej telefon na dluzej. Szukaj 3/32 bo szlo ta wersje kupic za ~900zl i te modele beda taniec, raz ze sa juz nie produkowane, dwa w PL juz jest jego nastepca. Moim zdaniem na raty wersja 2/16 za 800zl to strzal w stope.
Budżet max 1000 zł.
Biorę pod uwagę tę aukcję: http://allegro.pl/smartfon-xiaomi-redmi-note-3-16-2gb-lte-dual-sim-i6559673782.html - widzę że niby oficjalny sklep... ale kto wie jak jest naprawdę...
Jest coś lepszego w tych pieniądzach?
Zależy mi na dużej baterii i dobrze działającym GPS (brałem wcześniej pod uwagę Oukitel K6000 Pro, ale ludzie narzekają na jego GPS).
HELP !
#xiaomi
Przesiadłem się na rn3 pro 'kenzo' i nie mam na co narzekać, telefon jest świetny :) Ty też będziesz zadowolony.
Swój telefon kupiłem na aliexpress.
Masz wersję 2/16 czy 3/32?
Jak wygląda sprawa z GPS? Często jeżdżę i Yanosik to mus...
Moim zdaniem na raty wersja 2/16 za 800zl to strzal w stope.
GPS pierwsza klasa, tel oparty na snapdragonie, wszystko działa GPS, glonass i beidou.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora