Wpis z mikrobloga

Szukam telefonu w granicach 700-800zł , podstawą ma być płynność działania systemu oraz bateria, nie lubię jak system się zwiesza albo zamula. Początkowo miałem brać redmi 3s 3/32gb za 899zł jednak uważam że to chyba za duża cena , znalazłem teraz redmi note 3 16gb no i 2 gb ram, wiadomo mniej niż wcześniej wspomniana 3s ale podobno i tak jest szybki i płynny, kosztuje w proline 799zł więc już cena lepsza niż ten poprzedni, kwestia czy warto? zależy mi na gwarancji bo znając moje szczęście raz dwa mi padnie, dlatego nie zamawiam z chin. Słyszałem o różnych wersjach tego note jakiejś kate itp ale nie wiem o co chodzi, tutaj link:
https://proline.pl/?p=XM-RN3-16-CE+GY
warto ? bo już sam nie wiem co kupować :( jedni mówią że warto inni że lepiej jakiegoś honora 7 lite bo bardziej normalny i nie będzie problemów z systemem itp.
Dodam że nie chce zmieniać romu , chce kupić i ma działać.
#telefony
  • 9
@Kaplanka: są jakieś alternatywy? nie podoba mi się ten przycisk na przodzie ;p byłem napalony na tego honor 7 lite bo ladny ale zobaczyłem na jednej recenzji że potrafi świrować i przywiesić sie a takie coś sprawia iż ten telefon jest u mnie skreślony, ma być stabilny i płynny