Aktywne Wpisy

noipmezc +6
znacie jakies fajne ciekawostki?

Van-der-Ledre +19
"Śmierć jest sprawiedliwa", nie, nie jest. To kolejny frazes n0rmictwa powtarzany bezrozumnie w kółko od lat. Oto dlaczego, jedyną wartością z egzystencji na tym świecie są wspomnienia, które zabieramy za sobą. To jedyny "surowiec" który zostaje z nami i po który tu jesteśmy. Zarówno przegryw, jak i wygryw kiedyś umrą.
Przegryw zabierze stąd wspomnienia przykre, smutne, traumy, będzie być może miał do siebie pretensje że nie wykorzystał życia, że ono się już
Przegryw zabierze stąd wspomnienia przykre, smutne, traumy, będzie być może miał do siebie pretensje że nie wykorzystał życia, że ono się już

Z tego co pamiętam płaciłem przez paypala. Co najlepszego mogę teraz zrobić? Otworzyć spór na paypalu? Nie mam zamiaru czekać 2 miesięcy.
Odpowiedź od nich:
#aliexpress @AliPaczka
@m1804: czekać
nie widzę teraz podstaw
To trzeba było wybrać kuriera, a nie przesyłkę pocztową która może iść nawet 60 dni! Sam świadomie zdecydowałeś się na taką przesyłkę więc pozostaje ci czekać.
trochę już minęło to fakt ale może to błędny tracking lub jakiś błąd z ich strony, niestety
Komentarz usunięty przez autora
@m1804:
to trzeba bylo najpierw poczytac u nich na stronce po jakim czasie w przypadku ktorego typu przesylki mozna zaczac sie martwic...
tak
@marek-wozniak-750:
lipny tracking jest najlepszy przy sporach :P
ja nie pisze, ze nie otrzymasz zwrotu kasy, ale przy nierejestrowanych/fejkowych trackingach masz to od strzala. Przy prawidlowym trackingu - musisz dluzej czekac.