Wpis z mikrobloga

Mirki zrobiłem zamówienie na #fasttech 28 lutego i dostałem taki tracking: RP353954254SG . Do tej pory nic na nim nie widnieje.
Z tego co pamiętam płaciłem przez paypala. Co najlepszego mogę teraz zrobić? Otworzyć spór na paypalu? Nie mam zamiaru czekać 2 miesięcy.
Odpowiedź od nich:

#aliexpress @AliPaczka
  • 10
Co najlepszego mogę teraz zrobić?

@m1804: czekać

Otworzyć spór na paypalu?

nie widzę teraz podstaw

Nie mam zamiaru czekać 2 miesięcy.

To trzeba było wybrać kuriera, a nie przesyłkę pocztową która może iść nawet 60 dni! Sam świadomie zdecydowałeś się na taką przesyłkę więc pozostaje ci czekać.

28 lutego i dostałem taki tracking: RP353954254SG

trochę już minęło to fakt ale może to błędny tracking lub jakiś błąd z ich strony, niestety
@Andczej: @sylwek2k: ok ok, nie każdy jest taki że czyta każdy regulamin i każde zasady, po prostu im zaufałem. Byłem przyzwyczajony do czekania maksymalnie miesiąc na przesyłki od ryżaków z alie, tutaj niestety troszkę się zawiodłem, ale dzięki za odpowiedzi. Czyli tak pod koniec kwietnia będę mógł już walczyć o swoje tak?
@sylwek2k: co do sporow: robilem reklamacje ostatnio i bez szemrania dali zwrot za przesylke /co prawda czekam miesiac na wyslanie ponownie tego co zwracalem :)/ i z innej paczki mialem uszkodzone trzy niewielkie rzeczy i tez bez problemu zaakceptowali i dali zwrot