Aktywne Wpisy

Ranger +61
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki

Aokx +24
Jak chcecie dowiedzieć sie czy kobieta jest dziewicą spytajcie się jej co sądzi o tym że niektórzy meżczyźni wolą dziewice, jak poleci atak to wiadomo. Można też zadać pytanie kontrolne "co to znaczy być dziewicą?" bo lubią naginać definicje dziewictwa.
#logikarozowychpaskow
#logikarozowychpaskow

Ogłoszeń nie widzę w tym dużo, jednak jak już się zdarzają, to kasa całkiem fajna (oczywiście większość dla seniorów). Chyba rynek dość niszowy. Wpisów na mirko, też tyle co kot napłakał. ;)
Zastanawia mnie w jakim stopniu jest to coś przyszłościowego, bo mam wrażenie, że będzie się tego robić raczej coraz mniej, a nie więcej (może wyprowadzicie z błędu).
#komputery #naukaprogramowania #bazydanych
PS: znalazłem pracę jako junior ( 10 miechów expa) :P
Jak już się ustabilizuje to zaczynam cisnąć w kierunku Big Data i też tobie polecam :D
Na razie ciężko myśleć mi o pracy, bo doświadczenia nie mam w tym wcale poza jakimiś swoimi projektami, gdzie postawiłem jakąś bazę i dusiłem do niej kwerendy SQL. Interesuje mnie po prostu Wasze zdanie na temat samego tematu i sytuacji na rynku.