Wpis z mikrobloga

To co odwalili w nowym update (8.2) to jest jakiś dramat, jakiś czas temu testowałem Global Deva w zamkniętej becie i widzę, że nic się nie zmieniło, bateria trzyma krótko tak samo jak na devie, brak funkcji z Androida 7, powiadomienia z Gmaila dalej zbugowane jedynie widzę, że kontrolki z Spotify zostały poprawione bo wcześniej wyglądały tragicznie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mi5 #miui #xiaomi
  • 18
@Artrix: dlatego mnie zawsze zastanawia dlaczego ludzie tak wyczekiwali tej aktualizacji do andoida 7, skoro tak naprawdę wizualnie nic się nie zmienia a spada wydajność i dochodzą nowe bugi
@PurpleHaze: Tak dalej uważam, że jak jest wersja global nie ma sensu się bawić, bo poprzednia wersja była dobrze zrobiona... Na dodatek global poniekąd bazuje na china i china dev więc...

@Dax13: Sam czekałem, ale myślałem, że będzie chociaż ten multiwindow, ale jak widać przeliczyłem się...
@Artrix: no tak i sam narzekasz na baterie, to nie dziala tamto nie dziala, to jest #!$%@?. A hotfix? hrhrhr zapomnij, trzeba czekac na nowsza wersje, ktora usunie (moze) te bledy, ale pewnie przyniesie nowe.
W przypadku xiaomi.eu przebimbujesz sie na wersje ktora polecaja uzytkownicy, sledzisz changelogi, sprawdzasz zmiany, nie pasuje ci robisz downgrade itd...
Ja tam nie lubie sie uzerac i byc zmuszany do walki z telefonem, albo byc na