Aktywne Wpisy
Grejt_Sajaman +65
Ale oni są #!$%@? odklejeni, że ja #!$%@? XDDD chłopka się cieszy że jakiś obcy twór będzie ingerował w nasze polskie sprawy. Oni by najchętniej oddali suwerenność do UE
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
#mi5 #miui #xiaomi
http://www.wykop.pl/wpis/23057315/#comment-83184885
Nadal uwazasz, ze nie ma co sie bawic w miuipolska? Bo ja od kiedy mam to juz mi wali global i jego kolejne buildy, ktore wygladaja na co raz bardziej nieprzetestowane i zbugowane.
@Dax13: Sam czekałem, ale myślałem, że będzie chociaż ten multiwindow, ale jak widać przeliczyłem się...
W przypadku xiaomi.eu przebimbujesz sie na wersje ktora polecaja uzytkownicy, sledzisz changelogi, sprawdzasz zmiany, nie pasuje ci robisz downgrade itd...
Ja tam nie lubie sie uzerac i byc zmuszany do walki z telefonem, albo byc na
@PurpleHaze: z tego co zauważyłem to changelog xiaomi.eu jest taki sam jak china dev (no może nie wszystko przepisują).