Wpis z mikrobloga

@fordomaniak: hehe ios czy android? To jest ten sam poziom.
Uzyszkodnicy garmina powiedza ze tylko fenix reszta crap. Dokladnie to samo powiedzia uzyszkodnicy suunto.

Jestem pewny ze do tego co chcesz robic potrzebujesz tych kombajnow? Bo suunto na codzien to tak srednio ze wzgledu na wyglad, fenix moze troche lepiej. Tylko standardowe bieganie, rower i krokomierz, czy tam dziennik aktywnosci znajdziesz w o wiele tanszych zegarkach.

Edit: do 900zl to
  • Odpowiedz
@fordomaniak: myślałem, że dysponujesz większym budżetem, a różnica między nowym Ambit 3, a Fenix 3 to jakieś 200zł, które wolałbym dołożyć w Garmina.

W przypadku konfrontacji Fenix 2 vs. Ambit 3 ciężko powiedzieć. Chyba jednak brałbym Ambit 3 i tylko dlatego, że bardzo mocno na niego chorowałem
  • Odpowiedz
@fordomaniak: Mam ambita 2 i uwierz mi noszenie go na codzien to nie jest dobry pomysl. Sama zegarek jest gruby, w dodatku na pasku ma zewnetrzna antene od GPS. I dodaj do tego akcje w stylu makniety od koszuli, czy sciagacze w rekawach.

W tym budzecie nie wiem czy nie szukalbym w promocji garmina 235. Moze i troche plastikowy, ale wyglada juz dobrze, no i co do treningow, oraz dziennej
  • Odpowiedz
@fordomaniak: Od 2 lat nosze Ambita3 na codzień, nawet do granituru. Nie ma żadnego problemu.
Przez jakiś czas zastanawiałem się nad przesiadką na Fenixa3 i nowego Spartana, ale A3 ma wszystko czego potrzebuje.
Moim zdaniem Suunto ma sporą przewagę funkcjonalności dla osób pływających. Reszta to chyba kwestia gustu.
  • Odpowiedz