Wpis z mikrobloga

Pytanie do facetow.

Czy jak jestescie w zwiazku to czy podobaja Wam sie / ogladacie sie za innymi kobietami? Przyznaje ze ja tak ... i zle sie z tym czuje bo moja kobieta jest na prawde sliczna i dobra dla mnie ... ma troche trudny charakter, ale ogolnie na plus wszystko ...

Jakis p------y jestem? ;/

#zwiazki #niebieskiepaski
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoAngel: ale jakie to ma znaczenie, że przez minutę pomyślisz o innej kobiecie i zachwycisz się jej urodą, skoro to ze swoją chcesz być i jesteś. Co innego uroda innej kobiety, a co innego związek
  • Odpowiedz
@onionhero: @dzieju41: @yourvictim: bo jak bylem w wieku 20 lat to raz ze zakochanie bylo duzo mocniejsze a dwa ze wtedy to na inne bym nie spogladal bo tak bylem zaabsorbowany partnerka ...

Chyba z wiekiem (28 lat) troche mijaja te wszystkie wznioslosci ...
  • Odpowiedz
@NoAngel: ale to nie znaczy, że robisz coś złego wobec swojej partnerki, to raczej znaczy, że wyrosłeś z młodzieńczego romantyzmu, który też nie trwałby wiecznie. Podoba Ci się Twoja kobieta, układa wam się, szanujesz ją - o co Ci chodzi? Nie przejmuj się!
  • Odpowiedz
@NoAngel: Kiedy byłem w związku to potrafiłem na parę sekund "zachłysnąć się" czyjąś urodą, strojem, spojrzeniem. Do niczego to jednak nie prowadziło i myślę, że to do pewnego stopnia normalne. Jeżeli nie myślisz o każdej obcej kobiecie jako o obiekcie spełniania fantazji ( ͡° ͜ʖ ͡°), to co w tym złego, że ktoś inny też jest ładny? Przecież twoja dziewczyna też pewnie jest dla Ciebie atrakcyjna
  • Odpowiedz